Ανοιξιάτικος ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Μαρτίου 2011

Ανοιξιάτικος ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Ανοιξιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού το τριήμερο της 25ης Μαρτίου με υψηλές θερμοκρασίες.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα Τετάρτη
Δεν προβλέπεται σημαντική μεταβολή του καιρού στη χώρα με τους βοριάδες να επιμένουν μέχρι 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Αύριο Πέμπτη
Θα είναι μια μέρα καλύτερη, με τους ισχυρούς ανέμους να πνέουν μόνο στα νοτιανατολικά του Αιγαίου, στη Ρόδο και το Καρπάθιο και μάλιστα το απόγευμα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Παρασκευή 25η Μαρτίου και το Σάββατο
Προβλέπεται ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και καλοκαιρία, με την άνοδο του υδραργύρου να είναι αισθητή. Οι βοριάδες θα έχουν εξασθενήσει και σιγά - σιγά θα γυρίσουν Δυτικοί που δε φαίνεται να ξεπερνούν τα 6 μποφόρ και μάλιστα στα νοτιότερα πελάγη.

Κυριακή
Προβλέπεται ζεστός καιρός με αραιή συννεφιά που κατά τόπους θα είναι πιο πυκνή. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα στα Δυτικά και Βόρεια να έχουμε καποιες βροχές αλλά ανοιξιάτικες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad