Όντως σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν; - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Μαΐου 2011

Όντως σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν;

Από την αρχή που μάθαμε ότι οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν ότι σκότωσαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, είμασταν δύσπιστοι.

Oι Αμερικάνοι λόγω οικονομικού αλλά και πολιτικού κόστους έπρεπε να σταματήσουν τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, τον οποίο ξεκίνησαν με αφορμή την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου και έπρεπε να βρουν μια αφορμή για αυτό.


Δεν μπορούσαν λοιπόν να φύγουν ηττημένοι χωρίς δηλαδή να σκοτώσουν ή να αιχμαλωτίσουν αυτόν για τον οποίον πήγαν στο Αφγανιστάν, τον Μπιν Λάντεν, δηλαδή τον δικό τους πράκτορα. Γιατί είναι γνωστό ότι ο Μπιν Λάντεν ήταν πιόνι των Αμερικανών που τον χρησιμοποιούσαν προς όφελό τους, όπως τον χρησιμοποίησαν και στην επίθεση των Δίδυμων Πύργων ώστε να έχουν την αφορμή να επιτεθούν στο Αφγανιστάν για να εκμεταλλευτούν τον ορυκτό του πλούτο, όπως κάνουν συνήθως οι μεγάλες δυνάμεις. Ήθελαν να κλείσουν το κεφάλαιο Μπιν Λάντεν και να γυρίσουν τα αμερικανικά στρατεύματα με ψηλά το κεφάλι πίσω στην Αμερική.

Έτσι λοιπόν μην περιμένετε να σας δείξουν ποτέ το πτώμα του. Ήδη είπαν ότι το πέταξαν στην θάλασσα. Βέβαια ακόμα είναι η αρχή γιατί πολλά θα ακουστούν αυτές τις ημέρες αλλά και τις επόμενες.

Αυτή είναι η ψεύτικη φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε σήμερα με τον Μπιν Λάντεν νεκρό η οποία παραδέχτηκαν ότι ήταν προϊόν φωτομοντάζ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad