Θρησκευτικό πανηγύρι στον Αγ. Αθανάσιο στο Καραισκάκη Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Μαΐου 2011

Θρησκευτικό πανηγύρι στον Αγ. Αθανάσιο στο Καραισκάκη Αστακού

Στη Θεία Λειτουργία του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στο Καραΐσκάκη Αστακού στις 2/5/2011 καθώς και στην περιφορά της εικόνας του πολιούχου, παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κα Κουμανδράκη-Σαμαρά, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Κουρουμπλής Παναγιώτης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος πιστών.

Το θρησκευτικό πανηγύρι διοργάνωσαν...
το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου σε συνεργασία με τον πολιτιστικό ιππικό χορευτικό σύλλογο Ξηρομεριτών "Ο Φίλιππος".

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε γιορτή προβατίνας και παραδοσιακοί χοροί από τον Χορευτικό Σύλλογο Αστακού.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
















































(φωτ.: Α.Ζ.)

1 σχόλιο:

  1. ήταν εκεί ο κουρουμπλής και δεν του έσπασαν το κεφάλι.... μα είστε μ.... ακόμα κουβαλάτε και ταίζετε κοπρίτες στις εκδηλώσεις σας καλά μας κάνουν και μας μαμάνε κάθε μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad