Οι "Αγανακτισμένοι" φώναζαν αγανακτισμένα: "Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από δω" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Μαΐου 2011

Οι "Αγανακτισμένοι" φώναζαν αγανακτισμένα: "Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από δω"

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις του κινήματος "Αγανακτισμένοι" που οργανώθηκε μέσω Facebook και Twitter και όπως φαίνεται έχει ξυπνήσει τους Έλληνες πολίτες, για 3η συνεχόμενη ημέρα.

Για μια ακόμη νύχτα πέρασαν χιλιάδες πολίτες στο Σύνταγμα μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Κόσμος όλων των ηλικιών βρισκόταν στην πλατεία Συντάγματος  συζητώντας, ανταλλάσσοντας απόψεις, κάνοντας αστεία και λέγοντας ο καθένας τον “πόνο” του από την κρίση που έχει πλήξει τη χώρα.

Στην πρωτοκαθεδρία το γνωστό κίτρινο πανό με το σύνθημα “Ώρα να φύγουν” στα ισπανικά και πολλά κατσαρολάκια στη διαμαρτυρία α λα Αργεντινή. Την τιμητική του στα συνθήματα είχε πάλι χθες ο Θ. Πάγκαλος ενώ το σύνθημα “Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από εδώ” ακούστηκε κατα κόρον.

Το κίνημα έχει στρέψει και πάλι την προσοχή των ξένων ΜΜΕ στην Ελλάδα καθώς πρόκειται για μία εντελώς διαφορετική μορφή κινητοποίησης στην οποία το αίσθημα δεν είναι αυτό της καταστροφής αλλά της ειρηνικής διαμαρτυρίας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ















Πηγή: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad