Απάντηση του βουλευτή Δ. Σταμάτη για τα αναδρομικά των συνταξιούχων βουλευτών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Μαΐου 2011

Απάντηση του βουλευτή Δ. Σταμάτη για τα αναδρομικά των συνταξιούχων βουλευτών

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ, κ. Δημήτρης Σταμάτης απάντησε σχετικά με την άποψή του για τα αναδρομικά των συνταξιούχων βουλευτών:

"Μια κακώς διατυπωμένη αναφορά μου στη Βουλή, σε ό,τι αφορά τα αιτήματα πρώην βουλευτών για αναδρομικά, έδωσε λαβή για παρερμηνείες.
Θέλω να τονίσω ότι συμφωνώ απόλυτα με τη θέση του κόμματος ότι σε αυτή την κρίσιμη οικονομική περίοδο, που περικόπτονται τα εισοδήματα εκατομμυρίων Ελλήνων και δοκιμάζονται οι αντοχές τους, είναι προκλητικό και απαράδεκτο να υποβάλλονται από οποιονδήποτε τέτοιες απαιτήσεις. Θυμίζω, ότι προσωπικά, όταν το θέμα είχε τεθεί πάλι το 2008, μαζί με όλους τους συναδέλφους είχαμε συμφωνήσει και δεσμευτεί κανένας βουλευτής να μην κάνει παρόμοια προσφυγή. Αυτή είναι η θέση μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad