Γερμανοί πολίτες ζητούν τα λεφτά μας πίσω! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Ιουνίου 2011

Γερμανοί πολίτες ζητούν τα λεφτά μας πίσω!

Γερμανοί πολίτες που ζουν στην Ελλάδα αλλά και άλλοι που ήρθαν επι τούτου από την χώρα τους θα απαιτήσουν για λογαριασμό μας τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Η συγκέντρωση γίνεται αυτή την ώρα.

Γερμανοί-μέλη της Ομάδας Εργασίας για το Δίστομο καλούν τους Ελληνες «Αγανακτισμένους» να σταθούν δίπλα τους και να απαιτήσουν την απόσυρση της γερμανικής προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ιταλίας, η οποία δικαίωσε τους πολίτες του Διστόμου στο αίτημά τους για αποζημίωση για τη ναζιστική θηριωδία.

Πανό στα Γερμανικά
Επίσης, οι Γερμανοί πολίτες θα πάνε στο Δίστομο, στις 10 Ιουνίου, για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για τη θλιβερή επέτειο της σφαγής.

Η Ομάδα Εργασίας για το Δίστομο, που αποτελείται κυρίως από δικηγόρους, καταγγέλλει ότι το Βερολίνο «θέλει να αποφύγει την καταβολή αποζημιώσεων για τα πολεμικά εγκλήματα του παρελθόντος, αλλά και του μέλλοντος».

Οι Γερμανοί απορούν πώς και δεν έχει αναρτηθεί πανό που να απευθύνεται στα ελληνικά κόμματα και την τρόικα με το αίτημα «Να πληρώσει η Γερμανία - Λεφτά υπάρχουν - Πάρτε τώρα περισσότερα από 200 δισ. γερμανικές αποζημιώσεις».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Πηγή: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad