Άφησαν χωρίς λεφτά τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Οκτωβρίου 2011

Άφησαν χωρίς λεφτά τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Ξηρομέρου

Στον Αστακό και στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του Δήμου Ξηρομέρου, την τριακοστή (30η) του μήνα Σεπτεμβρίου, του έτους 2011, ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 07:30 μ.μ. συνήλθε σε Τακτική Συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου...
και ένα από τα θέματα (το τέταρτο) ήταν: ''Αποδοχή και κατανομή ποσού 32.677,82€ από ΥΠ.ΕΣ. (ΚΑΠ) για κάλυψη λειτουργικών δαπανών Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξηρομέρου''.

Κατά ένα περίεργο τρόπο και μία ανεξήγητη λογική όλο το ποσό δόθηκε στη σχολική επιτροπή σχολείων Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ξηρομέρου.

Και εμείς και άλλοι εύλογα ρωτάμε. Τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου μας δεν έχουν λειτουργικές δαπάνες; Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει γιατί δεν δόθηκαν καθόλου χρήματα στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας; Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί αυτή η απόφαση;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad