Συνεχίζει τις επιτυχίες ο Αστακός σε ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και KICK BOXING - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζει τις επιτυχίες ο Αστακός σε ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και KICK BOXING

Συνέχισε το σερί των επιτυχιών ο Α.Σ. ΑΣΤΑΚΟΥ τόσο στο ΤΑΕΚ ΒΟΝΤΟ όσο και στο KICK BOXING!

Συγκεκριμένα την Κυριακή 29-1-2012 ο σύλλογος συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό που διεξήχθη στην Αθήνα στο κλειστό στάδιο Δάφνης και κατάφερε και πάλι να κερδίσει αγώνες και εντυπώσεις.

Πέραν των έμπειρων αθλητών του συλλόγου οι οποίοι αν και βρήκαν μεγάλη αντίσταση από τους αντιπάλους τους κατάφεραν και κέρδισαν και οι τρεις από δυο αγώνες κατακτώντας χρυσά μετάλλια ( ΓΚΟΥΜΑ Αλίκη, ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία και ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ Χρήστος).

Ιδιαίτερη σημασία όμως πέραν των παραπάνω έμπειρων αθλητών που μας έχουν συνηθίσει σε επιτυχίες έχει το γεγονός ότι και οι μικροί αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν για πρώτη φορά και αγωνίστηκαν όπως ανέφεραν οι δάσκαλοί τους με σκοπό την απόκτηση εμπειρίας ξεπέρασαν τις προσδοκίες αφού κατέκτησαν οι τρεις χρυσό και ο ένας αργυρό μετάλλιο (Χρυσό: ΧΡΟΝΗΣ Βασίλειος, ΧΡΟΝΗΣ Νίκος, ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά και Αργυρό: ΜΠΕΝΕΚΟΣ Δημήτριος).

Οι αγώνες ήταν ένα καλό τεστ ενόψει των πανελληνίων πρωταθλημάτων ταεκβοντό που θα ακολουθήσουν.

Χρυσά χτυπήματα και στο KICK BOXING για τον Αστακό!

Με δυο νοκ άουτ καθάρισαν οι αθλητές του Α.Σ. Αστακού ΓΡΙΒΑΣ Γαβριήλ και ΠΕΦΑΝΗΣ Μάκης στο διασυλλογικό πρωτάθλημα KICK BOXING που διεξήχθη στο Αγρίνιο το οποίο οργάνωσε ο Α.Σ. Πυγμαχίας ‘’Πυθαγόρας’’.

Ο σύλλογος του Αστακού συμμετείχε με τους δυο παραπάνω αθλητές οι οποίοι κέρδισαν τους αντιπάλους τους μετά από δυνατούς αγώνες και μάλιστα με νοκ άουτ. Οι αθλητές αρχίζουν την προετοιμασία τους για τους επόμενους αγώνες KICK BOXING οι οποίοι πιθανόν να διεξαχθούν στο τέλος Φεβρουαρίου.

Σίγουρα όλα αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στο συγκεκριμένο σύλλογο την οποία οφείλουμε να συγχαρούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad