Κεφαλόβρυσο: Συνελήφθησαν δυο 23χρονοι με περισσότερα από 84 κιλά κάνναβης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Ιουλίου 2012

Κεφαλόβρυσο: Συνελήφθησαν δυο 23χρονοι με περισσότερα από 84 κιλά κάνναβης

Συνελήφθησαν, σήμερα (6-7-2012) το πρωί, στο κόμβο Κεφαλόβρυσου Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 23 ετών, σε βάρος των οποίων και δύο ακόμα συνεργών τους (ενός 23χρονου Αλβανού και ενός αλλοδαπού άγνωστης υπηκοότητας) που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών (κάνναβη).

Ειδικότερα σήμερα (6-7-2012) νωρίς το πρωί...
οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, σχετικά με τη μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην Αθήνα, εντόπισαν στο 99ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων «θέση Σαμάρι», τον 23χρονο Αλβανό να κινείται με μηχανή, με κατεύθυνση προς Αντίρριο, ως προπομπός σε όχημα που επέβαιναν οι δύο 23χρονοι ημεδαποί και ακολουθούσε σε απόσταση.

 
Στη θέα των αστυνομικών και σε σήμα τους για στάση, ο 23χρονος Αλβανός τράπηκε σε φυγή, ενώ το όχημα που επέβαιναν οι δύο ημεδαποί εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης της Εθνικής οδού στο χωριό Στάνος Αμφιλοχίας. Κατά την προσέγγιση των αστυνομικών για έλεγχο των επιβαινόντων, ο οδηγός του αυτοκινήτου έθεσε ξαφνικά αυτό σε κίνηση και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα κατευθύνθηκε προς Αντίρριο. Το όχημα καταδιώχθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου και ακινητοποιήθηκε στο κόμβο Κεφαλόβρυσου με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου και Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού.

 



Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, που ανήκει στον αλλοδαπό άγνωστης υπηκοότητας και επέβαιναν οι δύο ημεδαποί, οι Αστυνομικοί βρήκαν στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών και κατέσχεσαν 75 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 84.471 γραμμαρίων. 

Στη κατοχή των συλληφθέντων οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμα τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων και το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ.

Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα του αλλοδαπού ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Την έρευνα και το προανακριτικό υλικό διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad