Νέα επιτυχία του Αθλητικού Συλλόγου Αστακού στο Kick Boxing - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Ιουλίου 2012

Νέα επιτυχία του Αθλητικού Συλλόγου Αστακού στο Kick Boxing

Σε Αθλητική Δύναμη στο χώρο των μαχητικών Αθλημάτων έχει καθιερωθεί ο Αστακός αφού η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη. Ούτε αυτή την φορά κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία και να σπάσουν το αήτητο του Αστακών Αθλητή στους επίλεκτους Αγώνες ΚΙCK BOXING που έγιναν σε έναν όμορφο χώρο στο ΝΙΚΟΠΟΛΙΣ ΚΛΑΜΠ στην παραλία της Πρέβεζας το βράδυ της 30 Ιουνίου 2012.

Ο Αστακιώτης Αθλητής αποδείχθηκε...
ότι ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στον ψυχολογικό τομέα, που ίσως έπαιζε τον σημαντικότερο ρόλο στην επιτυχία του, αναγκάζοντας τον αντίπαλό του να εγκαταλείψει τον αγώνα στον τρίτο γύρο ενώ ήταν το υποτιθέμενο φαβορί.

Τόσο η γενικότερη παρουσία του Αθλητή, όσο και του προπονητή του Αστακού απέσπασαν τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της διοργάνωσης. 



Ο προπονητής κ. Μαρίνος αναφερόμενος στον αγώνα και στην γενικότερη πορεία του Συλλόγου δήλωσε: 

«Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν πάρα πολύ δύσκολος, ο αντίπαλος ήταν έμπειρος δυνατός και γνώριζε τον Αθλητή μου. Πέρα από τη δύναμη και τη φυσική κατάσταση που και εμείς διαθέταμε, κατάλαβα ότι το παιχνίδι θα κριθεί στον ψυχολογικό τομέα. Επικεντρωθήκαμε εκεί και τα καταφέραμε. Σύμμαχοί μας βέβαια τα παιδιά που ήρθαν από τον Αστακό και συμπαραστάθηκαν, όπως κάνουν σε κάθε Αγώνα ΚΙCK BOXING του Αθλητή μας και θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ γι’ αυτό. Είμαι ικανοποιημένος από την πορεία του Συλλόγου αφού κλείσαμε άλλη μία αγωνιστική περίοδο με πολλές επιτυχίες στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ όσο και στο ΚΙCK BOXING.

Ευχαριστώ.»

1 σχόλιο:

  1. Πολλά συγχαρητήρια σε προπονητή και αθλητή,για την αξιόλογη πορεία στο χώρο του Kick Boxing.

    Λιασκος Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad