Αυτές είναι οι μαγευτικές παραλίες του κοσμοπολίτη Αστακού! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Ιουνίου 2013

Αυτές είναι οι μαγευτικές παραλίες του κοσμοπολίτη Αστακού!

Ταπεινός µα ταυτόχρονα κοσµοπολίτης, πολυσυζητηµένος τελευταία λόγω... εµίρηδων, µε βουνό αλλά και θάλασσα, για µικρούς και µεγάλους και πάντοτε ειδυλλιακός.

Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον Αστακό, το outsider των ακτών της δυτικής Ελλάδας, που έρχεται µε φόρα!

Σε ένα µέρος που βρίσκεται... παραδοµένο στην αγκαλιά του Ιονίου πελάγους, δεν θα µπορούσαν να απουσιάζουν και οι παραλίες: η κεντρική πλαζ του Αστακού, στην αρχή του παραλιακού δρόµου αλλά και η ακρογιαλιά στα Γούλια (περίπου 1 χλµ. από το κέντρο του Αστακού στη συνοικία Χοβολιό) συνιστούν εξαιρετικές περιπτώσεις για βουτιές εντός πόλης.

Για τους πιο... ψαγµένους, συνεχίζοντας κατά µήκος της παραλίας, στην πίσω πλευρά των Γουλίων και ξεπερνώντας κάποια βραχάκια, υπάρχει µια µικρή, αµµώδης παραλία (η µοναδική στον Αστακό) για να κάνεις το µπάνιο σου σε πιο... prive περιβάλλον, κάτω από τη σκιά των πεύκων!


Αν πάλι έχεις όρεξη να χρησιµοποιήσεις αυτοκίνητο, διάνυσε περίπου 10 χλµ. µε κατεύθυνση το γειτονικό χωριό του Μύτικα και θα βρεθείς στις ακροθαλασσιές της Βελάς αρχικά και µετέπειτα της Αγριλιάς για µια πιο... οικεία γνωριµία µε το Ιόνιο. Είναι αλλεπάλληλες, λιλιπούτειες αµµουδιές -θα καταλάβεις πού βρίσκονται από το... συνωστισµό των παρκαρισµένων αυτοκινήτων κατά µήκος του δρόµου.

πηγή: travelstyle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad