Χωρίς νερό για ένα ακόμη καλοκαίρι ο Αστακός... - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Αυγούστου 2013

Χωρίς νερό για ένα ακόμη καλοκαίρι ο Αστακός...

Για ένα ακόμη καλοκαίρι, ο κατά τα άλλα πανέμορφος Αστακός, με τις απίστευτες δυνατότητες σαν μέρος και με τις τόσες προσπάθειες που γίνονται τώρα τελευταία να διαφημιστεί, υποφέρει από τις συνεχόμενες διακοπές του νερού εν μέσω θερινής τουριστικής περιόδου.

Ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους του Αστακού και τους επισκέπτες του κάθε καλοκαίρι.

Η ανάπτυξη κύριοι που ασχολείστε με τα κοινά δεν έρχεται μόνο με την εικόνα και την αισθητική ενός μέρους, τις πολιτιστικές και κοινωνικές του εκδηλώσεις, την διαφήμιση, κ.α. αλλά και με τις υποδομές, παροχές που μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη και κατά προέκταση και στους κατοίκους του, δηλαδή με ουσιώδη πράγματα.

Πως περιμένετε να αναπτυχθεί τουριστικά ο Αστακός όταν εν μέσω της τουριστικής περιόδου ο κόσμος δεν έχει νερό να κάνει ένα μπάνιο, να πλύνει τα ρούχα του, να κάνει τις απαραίτητες δουλειές του σπιτιού, κ.α.;

Επιτέλους κύριοι βάλτε ένα τέλος σε αυτό το χρόνιο πρόβλημα της υδροδότησης του Αστακού. Είναι ντροπή!

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ καλά τα λέτε αλλά θα ήθελα να προσθέσετε και το βιολογικό που δεν λειτουργεί ακόμα, με τις γνωστές συνέπειες που υπάρχουν από την βρώμα στην θάλασσα.Ας μας πεί η Δημοτική αρχή του κ Πυθαγόρα Σαμαρά τι έκανε γι΄αυτά . Το μόνο ήταν να αυξήσει το τίμημα του υπονόμου προς εκατόν πενήντα ευρώ σε κάθε σύνδεση ύδρευσης , το αύξησε για να τα ρίχνει στην θάλασσα .Καλό εεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad