Στις 5 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν φέτος τα σχολεία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Απριλίου 2014

Στις 5 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν φέτος τα σχολεία

Στις 5 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν τα σχολεία φέτος, μία εβδομάδα νωρίτερα από το συνηθισμένο. Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να παρουσιαστούν στις θέσεις τους την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ημέρα παρουσιάζονταν και τις προηγούμενες χρονιές και ο προγραμματισμός αυτός δεν θα αλλάξει.

Το σχολικό έτος θα ξεκινήσει στις 5 Σεπτεμβρίου, μία εβδομάδα νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές και θα τελειώσει στις 15 Ιουνίου 2015 (για τα δημοτικά σχολεία), στις 31 Μαΐου (για τα γυμνάσια και τα λύκεια) ή στις 21 Μαΐου (για τη Γ' τάξη του λυκείου).

Στα γυμνάσια και στα λύκεια εφέτος η σχολική χρονιά -πλην της εξεταστικής περιόδου- θα ολοκληρωθεί στις 21 Μαΐου.

Η επιμήκυνση του σχολικού έτους κατά μία εβδομάδα στην έναρξη και στο τέλος του γίνεται με στόχο να δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές για μεγαλύτερες χειμερινές διακοπές, κάτι που θα συνδυαστεί με αύξηση των εκπαιδευτικών εκδρομών και μείωση των απλών περιπάτων των σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad