"Συμπολιτεία Ξηρομεριτών": Δήλωση υποψηφιότητας Γιώργου Κουτσομπίνα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Απριλίου 2014

"Συμπολιτεία Ξηρομεριτών": Δήλωση υποψηφιότητας Γιώργου Κουτσομπίνα

Η απόφασή μου για ενεργητική στήριξη της υποψηφιότητας του φίλου μου Ηλία Γεωργαλή ξεκινάει από αυτή την ίδια τη φιλία και την εκτίμηση που έχω γι' αυτόν. Το μέταλλο απ' το οποίο είναι φτιαγμένος κάθε άνθρωπος μάλλον είναι ασφαλέστερο κριτήριο αξιολόγησης παρά η όποια παραταξιακή κατηγοριοποίησή του. Αυτό μάλιστα είναι ακόμα πιο σημαντικό αν μιλάμε για εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης.

Έζησα από κοντά τον αγώνα που έδωσε ο Γεωργαλής για την αποτροπή της μετατροπής του νέου Λιμανιού του Αστακού σε έδρα ρυπογόνας βιομηχανικής δραστηριότητας, για την αποτροπή κατασκευής ενεργειακού εργοστασίου με καύσιμα ορυκτάνθρακες. Αγώνας που πέτυχε και απέτρεψε τη δημιουργία κόλασης στον τόπο μας.

Μένει η επόμενη φάση του αγώνα: να μετατραπεί σε όαση δημιουργίας και παραγωγικότητας το Λιμάνι του Αστακού και όλο το Ξηρόμερο.

Νέα πρόσωπα στην τοπική αυτοδιοίκηση σαν τον Γεωργαλή θα φέρουν νέες ιδέες και νέες ελπίδες που τόσο τις έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Γι’ αυτούς τους λόγους θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Φυτειών με τη Συμπολιτεία Ξηρομεριτών.


Γ. Κουτσομπίνας
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός - Μέτοχος και Διαχειριστής Εταιρείας ΙΝΑΧΟΣ ΕΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad