Ερωτόκριτος Γαλούνης: "Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Μαΐου 2014

Ερωτόκριτος Γαλούνης: "Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη"

Την δική του απάντηση δίνει ο κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης στην κ. Ντίνα Σαμαρά (δείτε εδώ).

Πιο αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Κατανοούμε τη θλίψη της κυρίας Αντιδημάρχου. Η "έγκυρη" πληροφόρηση που επιχείρησε να περάσει με τη δημοσκόπηση της Αιχμής δεν της βγήκε. Έπεσε μόνον δώδεκα μονάδες έξω! Τώρα προσπαθεί πάλι να μας πληροφορήσει ότι

1. Ο Βιολογικός καθαρισμός Αστακού, κατόπιν ενεργειών της, είναι στο τελικό στάδιο. Συμφωνούμε απόλυτα. Εκεί που το άφησε ο κ. Στάικος.

2. Τα Σφαγεία Αστακού σε έξι μήνες θα είναι έτοιμα. Τόσο ήθελαν και όταν το παραλάβατε.

3. Η Αστική Ανάπλαση Αστακού δεν προχώρησε, στο μοναδικό δήμο του νομού που δεν προχώρησε, επειδή δεν είχαμε τεχνική υπηρεσία κι όχι επειδή ήταν ανίκανη η διοίκηση του Δήμου. Ένα εκατομμύριο έχασε ο Αστακός απ' αυτή σας την ανοησία. Για το ΕΣΠΑ καμία ένταξη για κανένα έργο.

4. Για το Δίκτυο ύδρευσης φταίει ο αντιδήμαρχος Λιβάνης, ο οποίος είχε παραιτηθεί δύο φορές, που τώρα στηρίζει Γαλούνη κι ο Γαλούνης που ήταν μέλος της οικονομικής επιτροπής από τη πλευρά της αντιπολίτευσης. Αλλά όχι ο Δήμαρχος, ούτε η αντί αυτού αντιδήμαρχος. Εσείς λείπατε. Η λογική του Καραγκιόζη.

5. Για τις ακτές βάλατε ομπρέλες. Συγχαρητήρια. Αυτό ήταν το σχέδιο οργάνωσης και ανάδειξης των παραλιών; Τόσο μπορούσατε…

6. Σχέδιο πόλης Αστακού. Όλες οι ενέργειες έγιναν από τους πολίτες του Αστακού, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κου Μουρκούση και την Αντιπολίτευση. Για την απεμπλοκή του σχεδίου πόλης Μύτικα κατόπιν ενεργειών σας, αφήστε το, είναι γνωστό ποιος δημοτικός σύμβουλος Αλυζίας έτρεχε στα υπουργεία. Εσείς "περί τα άλλα τυρβάζατε".

7. Για την αντιδημοκρατικότητα, την αυταρχικότητα, τους μισούς δημοτικούς συμβούλους που χάσατε, τις απ ευθείας αναθέσεις που βοά ο Αστακός για συγκεκριμένους φίλους σας, τις ύβρεις του αρχιδυνάστη Λουδοβίκου, δε λέτε τίποτα παρά μόνον επιστρέψατε στη τακτική "κι εσύ Γαλούνη τι έκανες στην Αλυζία πριν είκοσι χρόνια" δηλαδή το γνωστό ανέκδοτο "κι εσύ λαγέ γιατί δε φοράς κράνος".

Φυσικά και δεν έχετε να πείτε τίποτα για

· Το θάψιμο του κλειστού γυμναστηρίου Αστακού
· Τα Σφαγεία του Αστακού
· Το Λιμάνι και την μαρίνα του Αστακού
· Την απαξίωση της επιτροπής διαβούλευσης του δήμου
· Την αδυναμία κατασκευής ιστοσελίδας του Δήμου.

Ακόμα και αυτό το ελάχιστο δεν μπορείτε.

Μέσα στη θλίψη σας για το εκλογικό αποτέλεσμα ομολογείτε την ανυπαρξία σας. Μια χαμένη δημοτική θητεία. Ένα πελώριο τίποτα, για το οποίο φταίνε οι άλλοι κι όχι εσείς.

Σας καλούμε να μείνετε ήρεμη μέχρι τη Κυριακή, όπου ο λαός του Ξηρομέρου θα σας δώσει τη τελική απάντηση Και υποσχεθείτε ότι θα μείνετε στον Αστακό, διότι εμείς τουλάχιστον δεν το πιστεύουμε.

Καληνύχτα σας κα Κουμανδράκη!

Ώρα καλή!

2 σχόλια:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad