Δήμος Ξηρομέρου: Σύσκεψη για μείζονα θέματα της καθημερινότητας την Τρίτη 10 Ιουνίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Ιουνίου 2014

Δήμος Ξηρομέρου: Σύσκεψη για μείζονα θέματα της καθημερινότητας την Τρίτη 10 Ιουνίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστακός, 7/06/2014

H Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Κωνσταντίνα Κουμανδράκη – Σαμαρά, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα, μείζονα ζητήματα της καθημερινότητας όπως τα απορρίμματα και η ύδρευση, και πιστεύοντας ότι μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες όπως ο διάλογος και η συνεργασία θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το καλό των δημοτών μας και του τόπου μας,

καλεί σε σύσκεψη την Τρίτη 10 Ιουνίου και ώρα 12 μ.μ στο Δημαρχείο Ξηρομέρου, παρουσία και των αρμοδίων Αντιδημάρχων (Ανδρέα Μαγγίνα, Ηλία Ταμπάκη, Ευθυμία Καραπάνου-Κολοβού):

Τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ.Ερωτόκριτο Γαλούνη

Τον κ.Ηλία Γεωργαλή επικεφαλή του Συνδυασμού “Συμπολιτεία Ξηρομεριτών”

Toν κ.Γεράσιμο Βότση επικεφαλή του Συνδυασμού “Λαϊκή Συσπείρωση”

2 σχόλια:

  1. Κυρία Κουμανδράκη-Σαμαρά ! Θέλω νά πώ τούτη τήν ώρα - ώς απλός δημότης τού Δήμου μας- ό,τι ο διάλογος είναι τό θεμέλιο τής οικογένειας, τής φιλίας ,τής παιδείας ,τών διεθνών σχέσεων μιάς χώρας καί βεβαίως ο διάλογος είναι θεμέλιο τής Αληθινής Δημοκρατίας.
    Χαίρομαι πού τό αντιληφθήκατε έστω καί τώρα ! Ισως ποτέ καί γιά τίποτα δέν είναι αργά σέ αυτή τήν ζωή !

    Σπύρος Ν, Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία Κουμανδράκη- Σαμαρά ! Θέλω τούτην ώρα νά πώ - ώς απλός δημότης τού Δήμου μας- ό,τι ο διάλογος είναι τό θεμέλιο τής οικογένειας τής παιδείας τής φιλίας τών διεθνών σχέσεων μιάς χώρας καί βεβαίως ο διάλογος είναι,τό θεμέλιο τής Αληθινής Δημοκρατίας.
    Χαίρομαι πού τό αντιληφθήκατε,έστω καί τώρα ! Ισως δέν είναι ποτέ καί γιά τίποτα αργά σέ αυτή τή ζωή !

    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad