Ευχαριστήρια επιστολή του Ελευθέριου Μάντζαρη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Ιουνίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή του Ελευθέριου Μάντζαρη

Ευχαριστώ όσους από τους συμπολίτες μας εναπόθεσαν τις προσδοκίες τους για ένα καλύτερο μέλλον στο συνδυασμό της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» και στο πρόσωπο μου. Πήραμε μέρος σε μια μάχη άνιση, νομιμοποιώντας την, από την οποία βγήκαμε ακέραιοι και μάλιστα μετά πολλών επαίνων από φίλους και αντιπάλους.

Πιστεύω ότι παρουσιάσαμε μια πρόταση ρεαλιστική προσφέροντας μια επιλογή, μια διέξοδο στους δημότες, μια πρόταση εναλλακτική που έδινε λύσεις στα προβλήματα και προοπτική στο τόπο, μέσα σε μια ατμόσφαιρα αποκρουστική και ζοφερή. Παρουσιάσαμε όμως και αδυναμίες, εγγενείς οι περισσότερες, που μας εμπόδισαν να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο.

Αν διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, δίνοντας συνέχεια το παρόν δίπλα στον πολίτη και αντίκρυ στα προβλήματα και τις κάθε είδους διαπλοκές, τότε υπάρχει ελπίδα.

Κάποιοι λέγαμε πριν τις εκλογές ότι κανείς δεν είναι πλέον αθώος, ότι όλοι γνωρίζαμε τα πάντα. Η πλειοψηφία των πολιτών έκρινε ότι έπρεπε να συμβιβαστεί με κατεστημένες νοοτροπίες, ενέδωσε σε εκβιασμούς, απειλές και υποσχέσεις. Με τους πολίτες όμως και τις ανάγκες τους δεν μπορεί και δεν πρέπει να τα βάλει κανείς. Αντίθετα με αυτούς που ταπείνωσαν τα πάντα και τους πάντες θα έχουμε πολλά να πούμε.

Συμμετέχουμε στα κοινά, αγαπάμε τον τόπο μας και δεν τον χαρίζουμε σε κανένα!

Υ.Γ.: Δεν πέρασε ούτε μια βδομάδα από τις εκλογές και η παλιά δημοτική αρχή έχει σηκώσει τα χέρια από αδιαφορία ή ανικανότητα ή ευθυνοφοβία, ενώ η νέα απειλεί με δικαστήρια με φόντο την επιβολή ενός κλίματος «όλα τάσκιαζε η φοβερά και τα πλάκωνε η σκλαβιά».
Την ίδια στιγμή τα σκουπίδια μας πνίγουν, το νερό... αυτό το άθλιο νερό παρέχεται με το σταγονόμετρο, το Κ.Υ. του Μύτικα υπολειτουργεί εν όψει μάλιστα καλοκαιριού, για το Τελωνείο τα μαντάτα ακούγονται άσχημα, το Λιμεναρχείο μεταφέρθηκε στο Πλατυγιάλι και στη μέση οι πολίτες οι οποίοι καλά θα κάνουν να προετοιμάζονται για το καινούργιο κοστούμι που τους ετοιμάζουν.

Εμείς πάντως το ραντεβού δε θα το χάσουμε, θα είμαστε εκεί.


Ελευθέριος Ιωάννου Μάντζαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad