Δημοτικό Σχολείο Βάρνακα: Η καλοκαιρινή μας γιορτή! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Ιουνίου 2014

Δημοτικό Σχολείο Βάρνακα: Η καλοκαιρινή μας γιορτή!

Την Παρασκευή το απόγευμα 13-6-2014 όλα ήταν έτοιμα! Οι ηθοποιοί ντυμένοι με τα ρούχα για την κάθε σκηνή κάνοντας πρόβα τα λόγια τους, οι φροντιστές σκηνής, ο σκηνοθέτης, ο ηχολήπτης και ο φωτογράφος. Οι θεατές, γονείς, φίλοι και κάτοικοι του χωριού είχαν πάρει τη θέση τους από νωρίς! Και στις 19:30 ξεκίνησε το αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο!

Τα παιδιά με τις ατάκες τους σκόρπισαν χαρά στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων και όλοι θυμηθήκαμε ξανά αξέχαστες ελληνικές ταινίες. Στο τέλος, έγινε η υπόκλιση όπου οι μαθητές εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα και ευχήθηκαν στο κοινό: «Καλό Καλοκαίρι».

Στη συνέχεια, τα παιδιά χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς στο προαύλιο χώρο του σχολείου, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου τους και πήραν τα αναμνηστικά διπλώματά τους. Όπως πάντα οι μητέρες των μαθητών είχαν φροντίσει για τον μπουφέ και ο σύλλογος γονέων του σχολείου μαζί με τον πολιτιστικό και περιβαλλοντικό σύλλογο μοίρασαν στα παιδιά αναμνηστικά δώρα.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!


Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την κυρία Βάσω Παππά:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad