Άνδρας υπέστη αλλεργικό σοκ μέσα σε σκάφος νότια του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Ιουνίου 2014

Άνδρας υπέστη αλλεργικό σοκ μέσα σε σκάφος νότια του Αστακού

Οξύ αλλεργικό σοκ υπέστη προχθές το απόγευμα 29χρονος αλλοδαπός επιβαίνοντας του Ι/Φ σκάφος «ΜΑΡΙΝΑ» Ν.Π. 9027 το οποίο έπλεε πέντε ν.μ. νότια του Αστακού.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αστακού από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, για την άμεση παροχή πρώτων βοηθειών στον ανωτέρω επιβαίνοντα. Από την Λιμενική Αρχή Αστακού ενημερώθηκε άμεσα ο ιατρός του Κέντρου υγείας, ο οποίος μαζί με στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έσπευσαν στην περιοχή με το ιδιωτικό σκάφος «ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ» Ν.Μ. 628 όπου παρασχέθηκαν και οι πρώτες βοήθειες στον ανωτέρω ασθενή.

Στη συνέχεια ο 29χρονος, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αστακού για περαιτέρω εξετάσεις και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου για προληπτικούς λόγους. 
 
πηγή: aixmi-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad