Σε τίτλους :
Αρχική » » Αστυνομικές επιχειρήσεις στη Δυτική Ελλάδα για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης

Αστυνομικές επιχειρήσεις στη Δυτική Ελλάδα για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014, 09:28 | 0 σχόλια

φωτο αρχείου
Στις 17-6-2014 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε μία ακόμα στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, στην Ακαρνανία, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε σύμφωνα με τον κοινό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Ελλάδας με τη συμμετοχή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου και των Αστυνομικών Τμημάτων Κατούνας και Βόνιτσας με τα εξής αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν: Πενήντα (50) συνολικά άτομα
Προσήχθησαν: Τριάντα (30) άτομα στις Αστυνομικές Υπηρεσίες.
Συνελήφθησαν: Έξι αλλοδαποί (πέντε υπήκοοι Αλβανίας και ένας Πακιστάν) οι οποίοι στερούνταν νόμιμα έγγραφα παραμονής στη Χώρα.

Σημειώνεται ότι οι έλεγχοι οι οποίοι στοχεύουν στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στην περιοχή μας θα συνεχιστούν αμείωτα.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA