Σε τίτλους :
Αρχική » » Δωρεά του Αποστόλη Πανταζή ακτινολογικού εξοπλισμού και εξοπλισμού ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Αστακού

Δωρεά του Αποστόλη Πανταζή ακτινολογικού εξοπλισμού και εξοπλισμού ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Αστακού

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014, 10:03 | 0 σχόλια

Την Τρίτη 3/6/2014 με τη πρωτοβουλία του κου Αποστόλη Πανταζή και την παρουσία των κυρίων Γαλάνη Κων/νου, Σταύρου Ευαγγελάτου και του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Χρόνη Ιωάννη, επισκεφτήκαμε τον Υπουργό Υγείας κο Άδωνι Γεωργιάδη.

Του εκθέσαμε τα λειτουργικά προβλήματα που υπάρχουν στα Κέντρα Υγείας Αστακού και Μύτικα του Δήμου Ξηρομέρου.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε να δώσει λύση στη πλήρωση του ιατρικού προσωπικού με τη διάθεση δύο επικουρικών θέσεων ιατρών Επιμ. Β. Γενικής Ιατρικής.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε εκ μέρους του ιατρικού, λοιπού προσωπικού του Κ.Υ. Αστακού και τη διεύθυνση του Γ.Ν. Μεσολογγίου να ευχαριστήσουμε τον κο Πανταζή για τη δωρεά ακτινολογικού εξοπλισμού (ψηφιακό cr) αξίας 15.000 ευρώ και την αγορά εξοπλισμού του ασθενοφόρου αξίας 3.600 ευρώ.Συνέπειας της δωρεάς αυτής, είναι η επαναλειτουργία του ακτινολογικού τμήματος εντός του μηνός Ιουλίου και έτσι θα μπορεί να παρέχει υπηρεσίες σε όλους του δημότες και επισκέπτες του Δήμου Ξηρομέρου.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA