Εικονική περιήγηση στους δρόμους και τις γειτονιές του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Ιουνίου 2014

Εικονική περιήγηση στους δρόμους και τις γειτονιές του Αστακού

Σε μία ειδική εκδήλωση για τους εκπροσώπους του Τύπου, η Google πραγματοποίησε το επίσημο λανσάρισμα της εφαρμογής Street View και στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα γίνεται η 56η χώρα που εισέρχεται στο Street View, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να εξερευνούν εικονικά μια γειτονιά μέσω πανοραμικών φωτογραφιών από το επίπεδο του δρόμου. Η εφαρμογή θα είναι επίσης διαθέσιμη στο Google Earth αλλά και στο Google Maps για κινητό τηλέφωνο.

Αυτή τη στιγμή καλύπτεται από το Street View ένα γενικό ποσοστό 60%-70% της ελληνικής επικράτειας, με έμφαση στα αστικά κέντρα, τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και φυσικά τις περιοχές που φιλοξενούν αρχαιολογικούς χώρους. Σύμφωνα με την Google, σταδιακά το ποσοστό αυτό θα αυξάνεται, ενώ μέσα στο 2014 θα υπάρχει και ανανέωση των εικόνων διαφόρων περιοχών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τονίστηκε η σημασία της εφαρμογής για μια χώρα όπως η Ελλάδα, η οποία δίνει ιδιαίτερη βαρύτερη στην αναβάθμιση του τουριστικού της προϊόντος σε συνδυασμό με την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά.

Για να περιηγηθείτε στους δρόμους και τις γειτονιές του Αστακού κάντε κλικ ΕΔΩ

www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad