Αίολος Αστακού: Πρόταση σε Πελεκάνο για τριετές συμβόλαιο! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Ιουνίου 2014

Αίολος Αστακού: Πρόταση σε Πελεκάνο για τριετές συμβόλαιο!

Ο Αστακός θέλει να κάνει το μεγαλύτερο κόλπο στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, αφού έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Μιχάλη Πελεκάνο.

Οι νεοφώτιστοι στη Γ' Εθνική έχουν καταθέσει ήδη πρόταση στον 33χρονο φόργουορντ και η κίνηση αυτή δεν έγινε καθόλου τυχαία. Ο διεθνής παίκτης κατάγεται από το Λεσίνι, μια περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, που βρίσκεται κοντά στον Αστακό, γι' αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας μπήκαν στη διαδικασία να κυνηγήσουν το… αδύνατο.

Ο Αστακός έκανε πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον Πελεκάνο και επιθυμεί να τον μετατρέψει στη σημαία της ομάδας, στην προσπάθεια να κυριαρχήσει στο ελληνικό μπάσκετ τα επόμενα χρόνια. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει, θα έχει κάνει ήδη την πρώτη προσπάθεια…

πηγή: superbasket

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad