Σε τίτλους :
Αρχική » » Λεωνίδας Καραγεώργος: Για λόγους δεοντολογίας αποφάσισα να παραιτηθώ απο το Δ.Σ του Αίολου Αστακού

Λεωνίδας Καραγεώργος: Για λόγους δεοντολογίας αποφάσισα να παραιτηθώ απο το Δ.Σ του Αίολου Αστακού

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014, 18:34 | 1 σχόλια

Για λόγους δεοντολογίας,αποφάσισα να παραιτηθώ από το Δ.Σ του ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.

Θεωρώ υποχρέωσή μου, να ευχαριστήσω και ΔΗΜΟΣΙΑ τους συνεργάτες μου στο ΔΣ καθώς επίσης και τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο του ΑΣΤΑΚΟΥ, που συνέβαλε τα μέγιστα στο υπέροχο ταξίδι της Ανόδου μας στη Γ' Εθνική Κατηγορία.

Πιστεύω, ότι, και το νέο ΔΣ, θα σταθεί με σεβασμό, αγάπη και αξιοπρέπεια στο αθλητικό οικοδόμημα που δημιουργήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα και ότι οι νέοι Αθλητικοί στόχοι που θα τεθούν θα βρουν την ΙΘΑΚΗ τους.

Με τιμή
Καραγεώργος Λεωνίδας
Μοιραστείτε το άρθρο :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
9 Ιουνίου 2014 - 9:10 μ.μ.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΠΡΑΞΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕΣ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA