Λεωνίδας Καραγεώργος: Για λόγους δεοντολογίας αποφάσισα να παραιτηθώ απο το Δ.Σ του Αίολου Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Ιουνίου 2014

Λεωνίδας Καραγεώργος: Για λόγους δεοντολογίας αποφάσισα να παραιτηθώ απο το Δ.Σ του Αίολου Αστακού

Για λόγους δεοντολογίας,αποφάσισα να παραιτηθώ από το Δ.Σ του ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.

Θεωρώ υποχρέωσή μου, να ευχαριστήσω και ΔΗΜΟΣΙΑ τους συνεργάτες μου στο ΔΣ καθώς επίσης και τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο του ΑΣΤΑΚΟΥ, που συνέβαλε τα μέγιστα στο υπέροχο ταξίδι της Ανόδου μας στη Γ' Εθνική Κατηγορία.

Πιστεύω, ότι, και το νέο ΔΣ, θα σταθεί με σεβασμό, αγάπη και αξιοπρέπεια στο αθλητικό οικοδόμημα που δημιουργήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα και ότι οι νέοι Αθλητικοί στόχοι που θα τεθούν θα βρουν την ΙΘΑΚΗ τους.

Με τιμή
Καραγεώργος Λεωνίδας

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΠΡΑΞΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕΣ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad