Τοποθετήθηκαν ραντάρ σε περιοχές του Εθνικού δικτύου της Αιτ/νίας - Σε ποια σημεία βρίσκονται - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Ιουνίου 2014

Τοποθετήθηκαν ραντάρ σε περιοχές του Εθνικού δικτύου της Αιτ/νίας - Σε ποια σημεία βρίσκονται

Ραντάρ για τον έλεγχο ταχύτητας στην Εθνική Οδό τοποθέτησε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης σε μια προσπάθεια πρόληψης των ατυχημάτων, τα περισσότερα από τα οποία οφείλονται στις παραβάσεις του ΚΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα στο Εθνικό δίκτυο της περιοχής ευθύνης της Τροχαίας Μεσολογγίου, ραντάρ τοποθετήθηκαν στην περιοχή Φραγκουλέϊκα στο 52,6 χλμ., στην κατεύθυνση από Αντίρριο προς Αμφιλοχία, στο Ευηνοχώρι στο 23 χλμ., λίγο πριν από τη γέφυρα του Ευήνου στην κατεύθυνση από Αντίρριο προς Αμφιλοχία, στον κόμβο του Αγίου Συμεών στο 31,1 χλμ., στην κατεύθυνση από Αντίρριο προς Αμφιλοχία, στο 46 χλμ., στην κατεύθυνση από Αμφιλοχία προς Αντίρριο, στο 35,8 χλμ., πριν από το χώρο στάθμευσης, στην κατεύθυνση από Αμφιλοχία προς Αντίρριο, στο 32 χλμ., πριν από τον κόμβο Μεσολογγίου στην κατεύθυνση από Αμφιλοχία προς Αντίρριο, και στο 22,5 χλμ., πριν από το χώρο στάθμευσης στην κατεύθυνση από Αμφιλοχία προς Αντίρριο.

Η Περιφερειακή Διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ. και η Τροχαία Μεσολογγίου γνωστοποιούν στους οδηγούς τις θέσεις στις οποίες βρίσκονται οι ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές για βεβαίωση παραβάσεων του ΚΟΚ, προκειμένου να είναι ενημερωμένοι και προσεκτικοί, αφού σε διαφορετική περίπτωση οι παραβάσεις καταγράφονται και τα πρόστιμα θα φθάσουν στο σπίτι τους.

πηγή: aixmi-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad