Φυτεία κάνναβης στη Βόνιτσα - Συνελήφθη 50χρονος - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Ιουλίου 2014

Φυτεία κάνναβης στη Βόνιτσα - Συνελήφθη 50χρονος

Συνελήφθη προχθες το πρωί στην Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας 50χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια φυτείας κάνναβης.

Συγκεκριμένα, από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος διατηρούσε σε υπαίθρια έκταση σε περιοχή της Βόνιτσας, φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από 35 δενδρύλλια ύψους 45 εκατοστών έως και 2.50 μέτρων.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη προχθες το πρωί από τους αστυνομικούς κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης και σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, διαπιστώθηκε επιπλέον να έχει στην κατοχή του συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και 30 δισκία απαγορευμένης φαρμακευτικής ουσίας.

Ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.





πηγή: agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad