Ηρακλής Αστακού: Ανακοίνωση - Απάντηση στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Α.Γ.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Ιουλίου 2014

Ηρακλής Αστακού: Ανακοίνωση - Απάντηση στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Α.Γ.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ

Σχετικά με το χθεσινό δελτίου τύπου του Α.Γ.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ (δείτε εδώ) θέλουμε να γνωστοποιήσουμε τα εξής:

Περιμέναμε από το νεοσύστατο σωματείο Α.Γ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ (ύπαρξης ενός χρόνου) να μας ενημερώσει σχετικά με την πρόταση μας επίσημα και όχι μέσω κάποιων site δείχνοντας με αυτό τον τρόπο απρέπεια και αλαζονική συμπεριφορά. Διερωτόμαστε με ποια λογική μας αποδίδεται ο χαρακτηρισμός "ΣΩΜΑΤΕIΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛHΜΑΤΑ" διότι η ιστορία του συλλόγου δεν συνάδει με αυτό και αποδεικνύεται με το ότι ο σύλλογος μας είναι από τα οκτώ ιδρυτικά σωματεία της Ε.Π.Σ.Α. που στα πενήντα οκτώ χρόνια παρουσίας του δεν έλειψε ποτέ από τα πρωταθλήματα της.

Για το "ΠΩΣ" και "ΠΟΙΑ" είναι τα συμφέροντα του συλλόγου μας αυτά τα έχουμε οριοθετήσει με απόφαση του Δ.Σ. το πρακτικό του οποίου σας διαβάσαμε και γραπτώς σας το αποστείλαμε.Το λόγο που δεν αναρτήσατε το σκεπτικό του Διοικητικού Συμβουλίου μας τον ξέρετε πολύ καλά κάτι που θα κάνουμε εμείς εντός ολίγων ημερών προκειμένου να ενημερωθεί η κοινωνία της πόλεως μας.

Αρνούμαστε τον χαρακτηρισμό "ΠΑΘΗΤΙΚO ΣΩΜΑΤΕIΟ" καθώς δεν εναρμονίζεται με την άποψη της κοινωνίας μας που αγαπάει και στηρίζει ψυχολογικά και οικονομικά τόσα χρόνια την ομάδα της πόλης μας.

Αναρωτιόμαστε δε με ποια λογική ιδρύθηκε ο Α.Γ.Σ ΑΝΑΓEΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟY εξαρχής και πως προκύπτει ο ορισμός του σωματείου σας ως υγιές όταν προ διετίας αποτύχατε στην προσπάθεια σας για συμμετοχή στην Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Α. αποσύροντας την ομάδα μετά την πάροδο 3-4 αγωνιστικών;

Κλείνοντας θέλουμε να επισημάνουμε ότι η πρόταση μας για συνένωση των σωματείων ισχύει με τους όρους και τις προϋποθέσεις της απόφασης του Δ.Σ τις οποίες θα αναπτύξουμε με αναλυτικό ΔΕΛΤIΟ ΤYΠΟΥ αναγκαζόμενοι να πράξουμε έτσι αντίθετα με την δεοντολογία μας.

ΜΕΤA ΤΙΜHΣ ΤΟ Δ.Σ. του ΣΥΛΛOΓΟΥ ΜΑΣ

πηγή: hraklhast

3 σχόλια:

  1. προ μηνων.. διαβαζαμε στο facebook το ηρακλη, με ονοματα και αποδειξεις για κακομεταχειρηση των οικονομικων του σωματειου σας και για προσπαθεια διαλυσης του.. τοτε ενας παικτης του ηρακλη σας προετρεπε να σταματησετε να σοβαρευτειτε και να κανετε το καλυτερο για τον ηρακλη... εσεις οι ιδιοι εχετε εγκαταλειψει την ομαδα και αντι γιαομαδα την βλεπετε ως πηγη προσωπικων εσοδων ... με τροπο τετοιο ωστε τα παιδια που αγωνιζονται εκει να τα τρωει το βρωμικο γηπεδο των βαρκων και να μην τα βοηθατε να εξελιχθουν,,,, κυριοι... οι ιδιοι οι δικοι σας προ μηνων σας κατηγορουσαν και ζητουσαν την αποχωρηση σας... κι εσεις οι ιδιοι κατηγορουσατε αλλους... αν αυτο δεν ειναι παθητικος συλλογος τι ειναι; λεγατε οτι δεν ειχατε χρηματα ενω μολις ειχατε παρει χορηγια..
    και πολυ καλα θα κανετε να δημοσιοποιειται και τις αποφασεις και τις απαντησεις σας για να ενημερωνεται κι ο κοσμος... οχι μονο μεταξυ σας ... και να λεμε κι εμεις την αποψη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to symboulio exei alaxei.exei atoma pou agapane tin omada kai oxi atoma pou teloun na fane xrimata...........alla liges einai i meres pou tha xereste meta tha klete me mabro dakri pou tha xasete tin kota me ta xrisa ayga.giati tha sas katalabei an den sas exei katalabei o K PANTAZIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad