Σπύρος Γιαννέλης: Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Ιουλίου 2014

Σπύρος Γιαννέλης: Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

-- Ποιά τεχνικά έργα κατασκευάζονται στόν Δήμο μας (ανα Δημοτική - Τοπική Κοινότητα) αυτή την χρονική περίοδο και πότε
προβλέπεται ή αναμένεται η ολοκλήρωσή τους.
-- Αν υπάρχουν παρόμοια ή άλλα έργα υπο φάση μελέτης ή δημοπράτησης.
-- Ποιά θα είναι τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου μας -σε αριθμούς- την 31-8 -2014, ημερομηνία ολοκλήρωσης της θητείας της σημερινής Διοίκησης.

Τα ερωτήματα απευθύνονται στήν Δημοτική Αρχή του Δήμου Ξηρομέρου, ώστε να υπάρχει μια συνοπτική εικόνα στα οικονομικά στοιχεία και στα -όποια- τεχνικά έργα είναι σε εξέλιξη και θεωρώ άδικο να μην σημειωθεί το γεγονός, ο,τι η θητεία της σημερινής Διοίκησης του Δήμου μας, συνέπεσε χρονικά -σχεδόν εξ ολοκλήρου- με την απαρχή της λιτότητας -αρα στέρησης πόρων- στο Δήμο μας.

Ως απλός δημότης,θέλω εκ των προτέρων να ευχηθώ, στον πρώτο Δήμαρχο του Δήμου μας-- μετά την εφαρμογή του " Καλλικράτη" -- κύριο Πυθαγόρα Σαμαρά, να εχει υγεία στή ζωή του, και βέβαια το ίδιο στο απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.

Σπύρος Ν. Γιαννέλης
Αρχοντοχώρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad