Σε τίτλους :
Αρχική » » Εκλογή νέου Κεντρικού Συμβουλίου της ΠΑΝ.ΣΥ

Εκλογή νέου Κεντρικού Συμβουλίου της ΠΑΝ.ΣΥ

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014, 19:08 | 0 σχόλια

ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
(ΔΙΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014‐ ΙΟΥΝΙΟΣ 2016)

Η Παναιτωλοακαρνική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ) είναι το τριτοβάθμιο όργανο των πολιτιστικών – περιβαλλοντικών συλλόγων της Αιτωλοακαρνανίας, που εδρεύουν στο νομό Αττικής. Εκατό τριάντα σύλλογοι και πέντε ομοσπονδίες των αντιστοίχων επαρχιών τoυ νομού αποτελούν τα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια όργανα της.

Στις 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε έκλογο απολογιστική Γεν. συνέλευση των μελών της με θέματα:

Διοικητικός – οικονομικός απολογισμός και εκλογές για ανάδειξη νέου κεντρικού συμβουλίου.

Τα δέκα νέα εκλεγμένα μέλη που προέρχονται από τις πέντε ομοσπονδίες του νομού (Ο.Π.ΣΥ.Ξ - Ο.ΣΥ.Τ ‐ Ο.ΣΥ.ΒΑ ‐ Ο.ΣΥ.Ν ‐ Ο.ΣΥ.Ε.Μ) μαζί με τους πέντε προέδρους των Ομοσπονδιών αποτελούν το νέο δεκαπενταμελές κεντρικό Συμβούλιο της ΠΑΝ.ΣΥ για την διετία Ιούνιος 2014 - Ιούνιος 2016. Στις 30/06/2014 το νέο κεντρικό Συμβούλιο συνεδρίασε με μοναδικό θέμα την συγκρότηση του σε σώμα. Μετά από ψηφοφορία, για την κατανομή των αξιωμάτων, το Κ.Σ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA