Απροσπέλαστες οι παραλίες της Βελάς - Αγανάκτηση των λουομένων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Ιουλίου 2014

Απροσπέλαστες οι παραλίες της Βελάς - Αγανάκτηση των λουομένων

 ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΒΕΛΑΣ 

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ

Απαγορευτικό εισόδου έβαλε στις παραλίες τις ΒΕΛΑΣ η Δημοτική Αρχή.

Οι χωμάτινοι, εδώ και δεκαετίες, κάθετοι δρόμοι, τις επαρχιακής οδού Αστακού- Μύτικα, που οδηγούν στις πανέμορφες παραλίες τις ευρύτερης περιοχής της Βελάς, διαλύθηκαν από τα νερά του χειμώνα και σε ορισμένα σημεία έχουν δημιουργηθεί ολόκληρα αυλάκια.

Το γεγονός αυτό καθιστά αδύνατη την διέλευση Ι.Χ αυτοκινήτων και φυσικά την αποτροπή εκατοντάδων επισκεπτών ντόπιων και ξένων να επισκεφτούν τις παραλίες.

Η Δημοτική Αρχή ως υπεύθυνη να επισκευάσει τους δρόμους, δεν υπάρχει. Κλαίει ακόμα για την αποτυχία της να επανεκλεγεί και αποφάσισε να τιμωρήσει τους Δημότες της για την επιλογή τους. Πρώτα μας γέμισε με σκουπίδια και τώρα διώχνει και τους ντόπιους και ξένους παραθεριστές από την περιοχή μας.

Το Ξηρόμερο πραγματικά αλλάζει, αλλά προς το χειρότερο.

Αύριο κιόλας θα πρέπει να στείλει τα μηχανήματα να επισκευάσουν τους δρόμους, ώστε να αποκατασταθεί η πρόσβαση με Ι.Χ αυτοκίνητο και να επανέλθουν οι παραθεριστές στις κατά τα άλλα όμορφες παραλίες της Βελάς.

Αν δεν το πράξει το λόγο θα έχουν οι ανώτερες υπηρεσίες του κράτους και γιατί όχι και ο εισαγγελέας.

Υ.Γ. 1 Μήπως οι λαλίστατοι νεοεκλεγμένοι και μη εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την παράταξη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής έχουν κάτι να πουν, ή είπαν κάτι και για τα σκουπίδια και δεν έπεσε στην αντίληψη μου;

Υ.Γ. 2 Στις παραλίες της Βελάς δεν παραθερίζουν πάμπλουτοι συνάνθρωποι μας, ούτε ιδιοκτήτες σκαφών, φτωχοί και μεροκαματιάρηδες συμπολίτες μας παραθερίζουν, δηλ. εμείς, μόνιμοι κάτοικοι και ετεροδημότες. Αυτούς τιμωρείται κύριοι και κυρίες της ανίκανης, απερχόμενης, Δημοτικής Αρχής.


Παναγιώτης Ηλ.Χολής

2 σχόλια:

  1. Το ασπρο μαυρο. Το προβλημα στην περιοχη ειναι οι φαβελες κυριε χολη. Μπορεις να μας πεις τιποτα γι αυτο; τολμας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τις καλύβες -τσαντήρια που αναφέρετε κύριε ανώνυμε αποκλειστικά υπεύθυνη ειναι η δημοτική αρχή και οι άλλες υπηρεσίες του κράτους που ανέχθηκαν την διμιουργηθήσα κατάσταση.Ο καταπατητης υπαρχει γιατι υπαρχουν συνανθρωποι μας που εχουν αυτη τη λογικη και συμπεριφορα,και γιατι δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους οι αρμοδιες υπηρεσιες.Για τη δημοτικη αρχη το προβλημα αν ηθελε θα το ειχε λυσει στελνοντας ενα jcb και ενα φορτηγο και σε δυο ωρες ειχε καθαρισει την περιοχη.Δεν το εκανε ομως και σκεφθειτε γιατι δεν το εκανε .
    Τι αλλο θελετε να σας πω για να ειμαι τολμηρος;Εκτος και αν εχετε την αποψη οτι εγω η ο οποισδηποτε πολιτης επρεπε να τα γκρεμισει.Σε αυτη τη λογικη ναι δεν ειμαι τολμηρος.Δεν ειμαι ταλιμπαν δεν ειμαι ρομπεν των δασων ουτε εκροσωπος της εξουσιας.Ειχα και συνεχιζω να εχω αποψη γενικα για τη βελλα και οσοι με ξερουν καλα γνωριζουν τις κατα καιρους αποψεις μου. Υ.Γ εγω ομως για αλλο θεμα εγραψα και θα με ενδιεφερε η αποψη σας. Σας ευχαριστω παντως που με διαβασατε. επισης εγω δεν εφτιαξα καλυβα στη βελα και δεν συνηθιζω να κοιμαμε ουτε στις διακοπες μου σε καλυβες Παναγιωτης Χολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad