Σε τίτλους :
Αρχική » » Δημιουργία τμήματος Windsurf από τον ΝΑΟΑΣ

Δημιουργία τμήματος Windsurf από τον ΝΑΟΑΣ

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014, 09:30 | 0 σχόλια

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού σας καλωσορίζει στη καινούργια ακαδημία Ιστιοσανίδας όπου ξεκινάει στις 20 Ιουλίου και δίνεται η ευκαιρία εκμάθησης ιστιοπλοΐας σε μία ναυτική και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Η Ιστιοσανίδα είναι ένα συναρπαστικό άθλημα για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου αφού δεν απαιτεί ιδιαίτερη σωματική δύναμη.

Εκτός της απόλαυσης που χαρίζει η ιστιοσανίδα βελτιώνει κατά πολύ τη φυσική κατάσταση χωρίς κίνδυνο τραυματισμού και προπάντων με ασφάλεια. Απαραίτητη βέβαια είναι η γνώση της κολύμβησης.

Στο άθλημα αυτό σημαντικό ρόλο παίζουν οι καιρικές συνθήκες και ο αθλητής πρέπει να γνωρίζει και να σέβεται τη θάλασσα και τον άνεμο.

Με καθοδήγηση από έμπειρο εκπαιδευτή τα παιδιά θα εξοικειωθούν με το άθλημα αναπτύσσοντας αν το επιθυμούν, τη προοπτική να γίνουν τακτικοί Ιστιοπλόοι αθλητές.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

- Χατζηδαμιανού Γαβριέλα, τηλ. 6939410212
- Ναυτικός αθλητικός Όμιλος Αστακού, τηλ. 2646038044
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA