Αίολος Αστακού: Ξεκίνημα προετοιμασίας και απόκτηση Λυμπάρη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Αυγούστου 2014

Αίολος Αστακού: Ξεκίνημα προετοιμασίας και απόκτηση Λυμπάρη

O Αίολος Αστακού ολοκλήρωσε μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή αποκτώντας τον Νίκο Ψωμά-Λυμπάρη. Όσον αφορά το τι προσφέρει πάνω στο παρκέ; Βασικό του «ατού» είναι το αποτελεσματικό παιχνίδι με πρόσωπο στο καλάθι. Διαθέτει πολύ καλό σουτ τριών πόντων παρά το ύψος του, και γενικότερη ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Ξεκινώντας από την Έδεσσα, έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή και στην ΜΕΝΤ, Πανόραμα, Κρόνο Ιωαννίνων, Λευκάδα, Πιερικός Κατερίνης και πέρυσι στον Κόροιβο Αμαλιάδας όπου κέρδισε την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Αίολου Αστακού ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της υπό την καθοδήγηση του έμπειρου τεχνικού Νίκου Βουρνά και με το ρόστερ πλήρες. Οι μεταγραφές πλην συγκλονιστικού απροόπτου ολοκληρώθηκαν.

Πηγή: basket247 (Μιχάλης Σταμουλάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad