Σε τίτλους :
Αρχική » » Δήλωση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού Αλέξανδρου Λιβάνη

Δήλωση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού Αλέξανδρου Λιβάνη

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014, 13:36 | 3 σχόλια

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις νέες φοιτήτριες και όλους τους νέους φοιτητές, ειδικά τα παιδιά που προέρχονται από τα λύκεια του Δήμου Ξηρομέρου για την επιτυχή εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Συμμερίζομαι τη χαρά σας για την δικαίωση των κόπων σας και σας εύχομαι να έχετε υγεία και δύναμη για να συνεχίσετε με το ίδιο σθένος τις σπουδές σας.

Ακόμα όμως και εσείς που δεν καταφέρατε να εισαχθείτε στη σχολή της επιλογής σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Βρίσκεστε ακόμα στην αρχή και με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, είμαι βέβαιος ότι θα πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον σας. Μπορεί να χάθηκε μια μάχη, όχι όμως και ο πόλεμος και θα διαπιστώσετε σύντομα, πώς οι ευκαιρίες της ζωής, είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου μας που για μια ακόμα χρονιά και παρά τις τόσες δυσκολίες, κατάφεραν να κρατήσουν ψηλά τον πήχη της εκπαιδευτικής διαδικασίας και να δώσουν τα κατάλληλα εφόδια στην νεολαία μας.

Αλέξανδρος Λιβάνης
Πρόεδρος Δ.Κ Αστακού
Μοιραστείτε το άρθρο :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
30 Αυγούστου 2014 - 9:38 μ.μ.

Τι κάνει ο άνθρωπος οταν σώνει και καλα θέλει δημοσιότητα.......χα χα χα. Λες και βγήκε να συγχαρεί τα παιδιά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Ανώνυμος
31 Αυγούστου 2014 - 12:10 π.μ.

Ανατριχιασαμε

Ανώνυμος
2 Σεπτεμβρίου 2014 - 1:36 μ.μ.

Τουλάχιστον αυτός κερδιζει δημοσιότητα με θετικές πράξεις? Εσείς είστε απλά κατίνες

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA