Δήμος Ξηρομέρου: «Θα προχωρήσουμε σε ελέγχους δικαστικών αποφάσεων κατά του δήμου Ξηρομέρου» (audio) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμος Ξηρομέρου: «Θα προχωρήσουμε σε ελέγχους δικαστικών αποφάσεων κατά του δήμου Ξηρομέρου» (audio)

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ξηρομέρου, την προηγούμενη Κυριακή ο δήμαρχος Ε. Γαλούνης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Β. Μουρκούσης ενημέρωσαν το σώμα για την πρόθεση τους να προχωρήσουν σε έλεγχο των οικονομικών στοιχείων του δήμου και των πληρωμών προς τρίτους.

Αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν για το θέμα του κουρέματος του γκαζόν στο δήμο Ξηρομέρου από ιδιώτη, που κόστισε 39.498 ευρώ, μετά την προσφυγή του ιδιώτη στη δικαιοσύνη, αφού ο δήμος δεν τον εξόφλησε, ο δήμαρχος ζήτησε να συγκεντρωθούν οι πληρωμές του δήμου σε ιδιώτες που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και στη συνέχεια εισέπραξαν τα χρήματα τους προχωρώντας σε κατάσχεση μισθών των υπαλλήλων να επανελεγχθούν και να δοθούν σε δικηγόρο.

Μιλώντας στον Aeras FM ο αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο δήμος σε κάποιες περιπτώσεις δεν παρέστη στο δικαστήριο ώστε να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του δήμου. Μάλιστα έκανε λόγο για βιομηχανία αγωγών τέτοιου τύπου όπου ιδιώτες προσέφευγαν στα δικαστήρια αλλά κανείς από τους δήμους δεν παρουσιάζονταν για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα τους.

Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ.

πηγή: aerasnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad