Σε τίτλους :
Αρχική » » Δήμος Ξηρομέρου: «Θα προχωρήσουμε σε ελέγχους δικαστικών αποφάσεων κατά του δήμου Ξηρομέρου» (audio)

Δήμος Ξηρομέρου: «Θα προχωρήσουμε σε ελέγχους δικαστικών αποφάσεων κατά του δήμου Ξηρομέρου» (audio)

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014, 20:33 | 0 σχόλια

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ξηρομέρου, την προηγούμενη Κυριακή ο δήμαρχος Ε. Γαλούνης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Β. Μουρκούσης ενημέρωσαν το σώμα για την πρόθεση τους να προχωρήσουν σε έλεγχο των οικονομικών στοιχείων του δήμου και των πληρωμών προς τρίτους.

Αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν για το θέμα του κουρέματος του γκαζόν στο δήμο Ξηρομέρου από ιδιώτη, που κόστισε 39.498 ευρώ, μετά την προσφυγή του ιδιώτη στη δικαιοσύνη, αφού ο δήμος δεν τον εξόφλησε, ο δήμαρχος ζήτησε να συγκεντρωθούν οι πληρωμές του δήμου σε ιδιώτες που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και στη συνέχεια εισέπραξαν τα χρήματα τους προχωρώντας σε κατάσχεση μισθών των υπαλλήλων να επανελεγχθούν και να δοθούν σε δικηγόρο.

Μιλώντας στον Aeras FM ο αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο δήμος σε κάποιες περιπτώσεις δεν παρέστη στο δικαστήριο ώστε να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του δήμου. Μάλιστα έκανε λόγο για βιομηχανία αγωγών τέτοιου τύπου όπου ιδιώτες προσέφευγαν στα δικαστήρια αλλά κανείς από τους δήμους δεν παρουσιάζονταν για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα τους.

Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ.

πηγή: aerasnews
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA