Ευχαριστήρια - Συγχαρητήρια Επιστολή του Αλέξανδρου Λιβάνη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχαριστήρια - Συγχαρητήρια Επιστολή του Αλέξανδρου Λιβάνη

Ένα «ευχαριστώ» για όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν Πρόεδρος της Δημοτικής μας Κοινότητας. Ευχαριστώ όλους σας για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, ευχαριστώ όλους σας για την καλοπροαίρετη κριτική σας. Πιστεύω ότι τίμησα την ψήφο σας με γνώμονα πάντοτε την πρόοδο του τόπου μας, βοηθώντας στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητάς μας.

Πιστεύω ακράδαντα και πάντα υποστηρίζω, πως η θέση του Προέδρου ενός χωριού, δεν είναι απλά μία ιδιότητα, αλλά εμπεριέχει και απαιτεί πολλή προσωπική δουλειά αλλά και συλλογική, σε συνδυασμό με τη συμμετοχή των κατοίκων. Αυτά τα τριάμισι χρόνια ζήσαμε όλοι στο πετσί μας το να θέλουμε να προσφέρουμε και να μη μπορούμε, προσπαθήσαμε όλοι να πάρει η Δημοτική Κοινότητα αρμοδιότητες, δεν έδινε κανείς σημασία στη Δ.Κ., η Δημοτική Αρχή ήταν ανύπαρκτη, στα τριάμισι χρόνια ζήτημα είναι να έγιναν 2 συνεδριάσεις της εκτελεστικής επιτροπής και σίγουρα καμία από αυτές που έγιναν δεν είχαν στην σύνθεσή τους τους Προέδρους των Δ.Κ και των Τ.Κ όπως άλλωστε απαιτείται.

Η Δημοτική Κοινότητα ως θεσμός πρέπει να αναπτυχθεί, παρά την έλλειψη προσωπικού η Δ.Κ πρέπει να έχει γραμματέα για να φέρει σε πέρας τις υποθέσεις των πολιτών ενώ είναι γνωστά σε όλους το τι προβλήματα είχαμε να αντιμετωπίσουμε λειτουργικά και μη.
Δηλώνω την στήριξη μου στον νέο πρόεδρο της Δ.Κ και του εύχομαι καλή δύναμη και μαζί με τον αναπληρωτή που θα ορίσει αλλά και τα μέλη της Δ.Κ να μην κοιτάζουν τις προσωπικές τους σχέσεις και να μην παίρνουν αποφάσεις βασιζόμενοι σε αυτές.

Με την ευκαιρία αυτή, συγχαίρω τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη καθώς και όλους τους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους, τους εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και τους καλώ να δουν σοβαρά το δίκτυο των Προέδρων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και να δώσουν οντότητα και αρμοδιότητες τόσο στην Δ.Κ όσο και στις Τ.Κ, σε αντίθεση με την απερχόμενη Δημοτική αρχή, καθώς και έμφαση στην εικόνα και την ευταξία τόσο στην πόλη (καθαριότητα, νεκροταφείο, παραλίες) όσο και στο λιμάνι του Αστακού.

Τέλος θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι παρών στα κοινά και θα συνεχίσω να παλεύω για το γενικό καλό και την ανάπτυξη του Αστακού μας αλλά και του Δήμου μας γενικότερα.


Ο απερχόμενος 
Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού
Αλέξανδρος Λιβάνης

2 σχόλια:

  1. Αγαπητε μου φιλε Αλεξανδρε όταν ανελαβες χρεη Π.Δ.Κ. ημουν ενας από ολους αυτους που σου εστειλαν συγχαρητηριο μηνυμα όχι γιατι αναδιεχθηκες ΠΔΚ αλλα διοτι ενας νεος αποφασισε να ασχοληθεί ενεργα με τα προβλήματα του τοπου μας που τοσα χρονια συσωρευονταν και δεν υπηρχε λυση.Διαβαζω όμως τωρα την ευχαριστηρια επιστολή σου προς αυτους που σε τιμησαν και σε μια αποστροφή γραφεις τα εξης==Αυτά τα τριάμισι χρόνια ζήσαμε όλοι στο πετσί μας το να θέλουμε να προσφέρουμε και να μη μπορούμε, προσπαθήσαμε όλοι να πάρει η Δημοτική Κοινότητα αρμοδιότητες, δεν έδινε κανείς σημασία στη Δ.Κ., η Δημοτική Αρχή ήταν ανύπαρκτη, στα τριάμισι χρόνια ζήτημα είναι να έγιναν 2 συνεδριάσεις της εκτελεστικής επιτροπής και σίγουρα καμία από αυτές που έγιναν δεν είχαν στην σύνθεσή τους τους Προέδρους των Δ.Κ και των Τ.Κ όπως άλλωστε απαιτείται. == Κατανοω οπως και ολοι οι συμπολιτες σου το πρόβλημα που υπηρχεμε μια ανυπαρκτη, αβουλη και ανευθυνη δημοτικη αρχη αλλα δεν κατανοω το ότι εσυ παρεμεινες όλα αυτά τα χρονια στην θεση του προεδρου.Γιατι ενώ δεν υπηρχε βουληση και αναταποκρισηαπο την Δημοτικη Αρχη δεν εδωσες την παραιτηση σου να φυγεις σαν κυριος όπως ηρθες και παραλληλα να μαθουν και καποιοι αλλοι(πολλοι περισσοτεροι από οσους γνωριζαν το πρόβλημα) ότι ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, να γινει γνωστο δηλ οτι η παραιτησησου εχει σχεση με την ανυπαρξια και την εγκαταλειψη ; Θελω να καταλάβεις ότι η απορια μου δεν πρεπει να υπαρξει αντικειμενο πολωσης μεταξυ μας Απλως με την απαντηση σου (αν υπαρξει ) να μου δωσεις να καταλαβω(αλλα και σε καποιους που ισως εχουν και αυτοι την ιδια απορια) γιατι παρεμεινες..Πιστευω ότιη αποχωρηση σου μετα απο ενα διαστημα θα εδινε ένα καλο παράδειγμα στους συμπολίτες σου αλλα και στον κοσμο που σε ψηφισε ότι δεν συμβιβάστηκες με αλοκοτες καταστασεις
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα αυτό ήθελαν Χρήστο να παραιτηθώ να έχουν κάποιον εκεί του χεριού τους, το προσπάθησαν βέβαια αλλά δεν τα κατάφεραν. Πάλεψα απο μέσα το σάπιο τους σύστημα Χρήστο και αυτό μπορείς μα το διαπιστώσεις απο τα πρακτικά των συμβουλίων της Δ.Κ αλλά και του Δ.Σ στα οποία όλες μας οι αποφάσεις έχουν άπειρες προτάσεις για τον Αστακό που ποτέ μάλλον δεν τις διάβασαν κάν. Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad