Το έγγραφο για την "Κυκλοφοριακή Ρύθμιση στη Χερσαία Ζώνη Αστακού Αιτ/νιας" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Σεπτεμβρίου 2014

Το έγγραφο για την "Κυκλοφοριακή Ρύθμιση στη Χερσαία Ζώνη Αστακού Αιτ/νιας"

Μετά την αναφορά του Επαγγελματικού Αλιευτικού Συλλόγου Αστακού που ζητάει να του γίνει γνωστό από την Δημοτική αρχή, σε ποιό νομικό πλαίσιο στηρίζεται η τοποθέτηση μπαρών για την περίφραξη του λιμανιού του Αστακού (δείτε εδώ), δίνεται στη δημοσιότητα το έγγραφο για την "Κυκλοφοριακή Ρύθμιση στη Χερσαία Ζώνη Αστακού Αιτ/νιας".

Στο συγκεκριμένο έγγραφο ζητείται από τον Δήμο Αστακού προς τον Πρόεδρο της Λιμενικής Επιτροπής η κυκλοφοριακή ρύθμιση εντός της χερσαίας ζώνης περιοχής Αστακού.

Ακολουθεί αναλυτικά το έγγραφο:


1 σχόλιο:

  1. na kitaxoyn prota toys dromoys xovolio poy exei aristera kai dexia aftokinita kai den mporoyme polles fores na perasoyme kaitoys dromoys mesa stin agora kai meta na kitane gia tin paralia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad