Σε τίτλους :
Αρχική » » Ενημέρωση απερχόμενης Δημοτικής Αρχής δήμου Ξηρομέρου

Ενημέρωση απερχόμενης Δημοτικής Αρχής δήμου Ξηρομέρου

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014, 13:27 | 0 σχόλια

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Ως απερχόμενη Δημοτική Αρχή θέλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι πάντα σεβόμασταν το δημόσιο χρήμα των δημοτών μας.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ορθολογική χρήση του χρήματος αυτού. Ακολουθήσαμε την ίδια τακτική ακόμη και όταν το εκλογικό αποτέλεσμα της 25 Μαΐου 2014 δεν ήταν το αναμενόμενο για εμάς.

Προς αποφυγή τυχόν συγχύσεων και για να μην κατηγορηθούμε ότι παραδώσαμε καμένη γη και άδειο ταμείο, δίνουμε σήμερα Δευτέρα 08 Σεπτεμβρίου 2014 στη δημοσιότητα, το ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου Ξηρομέρου που παραδώσαμε στο νέο Δήμαρχο του Δήμου μας την περασμένη Δευτέρα 01 Σεπτέμβρη 2014.

Δηλώνουμε με αποφασιστικότητα ότι θα εξακολουθούμε να προστατεύουμε το χρήμα των δημοτών μας και από τη θέση της Αντιπολίτευσης.

Θέση στην οποία μας κατέταξε ο λαός του Ξηρομέρου και την οποία θα τιμήσουμε στο ακέραιο σεβόμενοι την ψήφο τους.

Ακολουθεί ο πίνακας Ταμειακού Υπολοίπου Δήμου Ξηρομέρου.


(πατήστε πάνω στη φωτογραφία για μεγέθυνση)
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA