Η ιστοσελίδα του Αίολου Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Σεπτεμβρίου 2014

Η ιστοσελίδα του Αίολου Αστακού

Ξεκίνησε χθες την λειτουργία της η ιστοσελίδα του Αίολου Αστακού για την ενημέρωση των φιλάθλων του για την διοίκηση, την ομάδα, το πρόγραμμα, με βίντεο, φωτογραφίες και τα τελευταία νέα.

Την ιστοσελίδα θα τη βρείτε στη διεύθυνση http://www.aiolosastakou.gr

Η αρχική σελίδα αναφέρει τα εξής για την ιστορία του Αίολου:

Ο… μπασκετικός άνεμος που φύσηξε σχεδόν σε κάθε γωνιά της χώρας μας μετά το Ευρωμπάσκετ του 1987 έδωσε την κατάλληλη αφορμή και σε μια ομάδα ανθρώπων στον Αστακό να δημιουργήσουν την ομάδα καλαθοσφαίρισης της πόλης. Και ποιο το ιδανικότερο όνομα από αυτό του Αιόλου. O Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Αίολος Αστακού παίρνει σάρκα και οστά στις 18 Μαρτίου του 1990, με πρώτο Πρόεδρο στην ιστορία του τον καθηγητή Λάμπρο Πιτσούλια. Χρώματα της ομάδας το σκούρο μωβ και το κίτρινο. Πέρα από αθλητικό σωματείο ο Αίολος αποτελεί διαχρονικά σημαντικό φορέα κοινωνικοποίησης και διαπαιδαγώγησης για τα περισσότερα παιδιά στον Αστακό, ενώ σύντομα θα δημιουργηθούν τμήματα για κάθε ηλικία (από μίνι μέχρι ανδρικό) αλλά και φύλο (κορασίδες, γυναικείο). Μάλιστα, δεν θα ήταν υπερβολή μάλιστα να πούμε πως σχεδόν κάθε Αστακιώτης έχει φορέσει τη φανέλα ή έχει δελτίο στην ομάδα!

Για αρκετά χρόνια η ομάδα θα καταφέρει όχι μόνο να εδραιωθεί αλλά και να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία της Α2 ΕΣΚΑΒΔΕ. Η σεζόν 2003-2004 θεωρείται χρονιά- ορόσημο καθώς επιτυγχάνεται για πρώτη φορά η άνοδος στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ, μετά από μια αλησμόνητη και συναρπαστική σειρά αγώνων μπαράζ, υπό την προεδρία του Παρασκευά Μακρή.

Δέκα χρόνια αργότερα, ο Αίολος περνά σε άλλη εποχή καθώς ο Αποστόλης Πανταζής διαδέχεται τον Λεωνίδα Καραγεώργο στη θέση του Προέδρου, και η ομάδα καταφέρνει να πετύχει το σπουδαίοτερο επίτευγμα στην μέχρι τώρα πορεία της, κατακτώντας τον πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΔΒΕ και ανεβαίνοντας στην Γ' Εθνική κατηγορία. Η ομάδα πλέον οργανώνεται σε καινοτόμα πρότυπα, ο κος Πανταζής επενδύει σε τεράστιο βαθμό, σπουδαίοι παίκτες με σημαντικές καριέρες καταφθάνουν στον Αστακό και μαζί με τον δυνατό κορμό των ντόπιων θα συνεχίσουν να γράφουν την ιστορία του σωματείου στην Γ' Εθνική και -ποιος ξέρει;- ίσως και παραπάνω.

3 σχόλια:

  1. Επειδή η Ιστορία γράφεται από ανθρώπους και οι άνθρωποι κάνομε λάθη , το 2014 η ομάδα περνά στην Γ Εθνική με Πρόεδρο το Λεωνίδα Καραγεώργο και Μέγα Χορηγό τον Απόστολο Πανταζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ.

    ΥΓ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ,ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad