Σε τίτλους :
Αρχική » » Ανακοίνωση από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γαλούνη Ερωτόκριτο

Ανακοίνωση από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γαλούνη Ερωτόκριτο

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, 19:02 | 0 σχόλια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνδημότες – Συνδημότισσες,

Με αίσθημα ευθύνης, σήμερα 01/09/2014 ανέλαβα τα καθήκοντα μου σαν Δήμαρχος Ξηρομέρου. Δυστυχώς όμως παρέλαβα την πόλη του Αστακού γεμάτη σκουπίδια, που δημιουργούσαν αποπνικτική ατμόσφαιρα, και χωρίς νερό. Για το λόγο αυτό και παρότι δεν είχα καμία ευθύνη μέχρι σήμερα, ζητώ συγνώμη από όλους σας.

Σας ενημερώνω όμως πως από σήμερα το πρωί έδωσα εντολή και έχει ήδη ξεκινήσει η Συγκομιδή και Αποκομιδή των σκουπιδιών με τα Απορριμματοφόρα του Δήμου. Σας διαβεβαιώνω ότι η πόλη του Αστακού θα καθαρίσει αμέσως και θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις να μην ξανασυμβούν τέτοια φαινόμενα που είναι ντροπή για τον Δήμο μας.

Σας κάνω γνωστό επίσης ότι από τις 06:00 π.μ. υπεύθυνα συνεργεία του Δήμου επισκευάζουν τις βλάβες που υπάρχουν τόσο στο Αντλιοστάσιο, όσο και στο Εξωτερικό και Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης.

Εκτιμώ ότι μέχρι το βράδυ, εκτός απροόπτου, θα ομαλοποιηθεί η υδροδότηση της πόλης του Αστακού.


Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου
Γαλούνης Ερωτόκριτος
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA