Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στο Facebook - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Σεπτεμβρίου 2014

Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στο Facebook

Μία από τις τελευταίες αλλαγές του Facebook έφερε στις οθόνες των υπολογιστών, smartphones και tablets μας, την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο. Όχι όλων των βίντεο, μονάχα αυτών των οποίων έχουν ανέβει απευθείας στο δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο και όχι σε κάποια τρίτη υπηρεσία, όπως το YouTube. Και πάλι, όμως, τα βίντεο είναι πολλά και θα το έχετε ήδη καταλάβει αυτό από τα ALS Ice Bucket Challenge βίντεο που αναπαράγονται αυτόματα στις οθόνες.

Αν κι εσείς θέλετε να σταματήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στο Facebook σε κάθε συσκευή σας, ακολουθήστε τους παρακάτω οδηγούς.

Για υπολογιστή


Η διαδικασία μέσω υπολογιστή είναι αρκετά εύκολη, αφού αρκεί να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο με τις ρυθμίσεις βίντεο και στη συνέχεια στην επιλογή «Αυτόματη έναρξη βίντεο» να επιλέξετε την επιλογή «Όχι».


Για Android




Η διαδικασία μέσω Android είναι επίσης εύκολη. Ακολουθήστε τα εξής βήματα, συμβουλευόμενοι και την παραπάνω εικόνα:

1) Ανοίξτε τη Facebook εφαρμογή και κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού.
2) Κάντε κλικ στην επιλογή «Ρυθμίσεις εφαρμογής».
3) Κάντε κλικ στην επιλογή «Αυτόματη έναρξη βίντεο».
4) Στο νέο πλαίσιο, κάντε κλικ στην επιλογή «Όχι».

Για iOS

Τέλος, σε iOS συσκευές, η επιλογή για απενεργοποίηση της αυτόματης έναρξης βίντεο βρίσκεται στις ρυθμίσεις του iOS, επιλέγοντας τη Facebook εφαρμογή, στη συνέχεια πάλι ρυθμίσεις και τέλος την επιλογή για αυτόματη έναρξη. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν εικόνες με τη διαδικασία, όμως πιστεύω πως δε θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.

πηγή: digitallife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad