Σε τίτλους :
Αρχική » » Εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή Αστακού με 1-6 επί του Ακαρνανικού Θυρίου

Εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή Αστακού με 1-6 επί του Ακαρνανικού Θυρίου

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014, 14:02 | 0 σχόλια

Σε υγιεινό περίπατο εξελίχθηκε ο αγώνας της ομάδας μας στο Θύριο συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα.

Τα γκόλ σημεώθηκαν στο 10΄, 18΄, 30΄, 35΄, 58΄ και 65΄ λεπτό με σκόρερ τους ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗ Παναγιώτη, ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ Ανδρέα, ΤΡΙΑΝΤΗ Σωκράτη και ΛΙΒΑΝΗ Παναγιώτη. Για την ομάδα μας χατ τρικ σημείωσε ο ΤΡΙΑΝΤΗΣ Σωκράτης το δε γκόλ της αντίπαλης ομάδας σημειώθηκε στο 52΄λεπτό με αυτογκόλ του ΛΙΒΑΝΗ Π.

Από την ομάδα μας δεν υπάρχουν υστερήσαντες, διακρίθηκαν όμως περισσότερο οι ΛΙΒΑΝΗΣ Παναγιώτης, ΤΡΙΑΝΤΗΣ Σωκράτης, ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Ανδρέας και ΧΑΝΔΡΑΣ Ιωαννης.

Άψογη η φιλοξενία της φιλοξενουμένης ομάδας όπως και πολύ καλή ήταν η διαιτησία του διαιτητίκου τρίου ΜΑΤΣΟΥΚΑ Μιχαήλ, ΜΩΡΑΙΤΗ Ιακώβου και ΛΙΑΛΙΑΜΠΗ Σωτηρίου.
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ: ΚΑΡΑΙΣΙΟΣ Ν.,ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗΣ Σ.,ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ Ε.,ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ Α., (16΄ΝΤΑΛΙΑΓΙΑΝΝΗΣ),ΣΤΡΑΤΟΣ Α.,ΜΠΡΟΥΜΟΣ Ν.,ΠΑΛΟΥΚΗΣ Ν., ΚΑΠΕΣ Σ.(70΄ΣΤΡΑΤΟΣ),HASAJ, ΡΟΥΦΗΣ Λ., ΠΑΤΣΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Α. (51΄ΠΑΛΟΥΚΗΣ).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΡΗΓΑΛΟΣ Γ., ΧΑΝΔΡΑΣ Ι., ΛΙΒΑΝΗΣ Π., ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ι., ΚΟΥΝΑΔΗΣ Β., TAFANI O., ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ Π., (57΄ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ Σ., ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Δ., ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Α. (65΄ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΜΠΡΟΣ Δ.), ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ Μ, ΤΡΙΑΝΤΗΣ Σ.,(72΄ΛΙΒΑΝΗΣ Β.).ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ για την ομάδα μας με το Μοναστηράκι στο γήπεδό μας την 1-11-2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 15.00'.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA