Νίκη του Ηρακλή Αστακού επί του Αλυζιακού Μύτικα με 3-0 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Οκτωβρίου 2014

Νίκη του Ηρακλή Αστακού επί του Αλυζιακού Μύτικα με 3-0

Σε ένα ήρεμο παιχνίδι η ομάδα μας έχοντας πιάσει την καλύτερη απόδοση στα έως τώρα παιχνίδια της επικράτησε σχετικά εύκολα του Αλυζιακού Μύτικα.

Τα γκολ επιτεύθησαν στο 8΄ λεπτό της αναμέτρησης και στο 55΄λεπτο από το μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗ Παναγιώτη. Το τρίτο γκολ το πέτυχε ο ΚΟΥΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ Δημήτριος στο 87΄ λεπτό ο οποίος λίγα λεπτά μετά είχε και δοκάρι.

Η ομάδα μας είχε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ όπως και η αντίπαλος ομάδα δύο τρεις ευκαιρίες, για να μειώσει το σκορ. Σε γενικές γραμμές η ομάδα μας έδειξε βελτιωμένη στο παιχνίδι της, με την αμύνά μας να αρχίζει να δένει.

Διακριθέντες για την ομάδα μας ήταν οι Κουκούρδελης Δ.,Παπαζησης Ι.,Κοντοζήσης Μ., και Κουτσολάμπρος Δ.

Ευχόμαστε στο φίλο σωματείο του Αλυζιακού Μύτικα και στους διοικούντες του καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και εκπλήρωση των στόχων τους.

Ικανοποιητική η παρουσία των φιλάθλων μας, η στήριξη τους μας κάνει ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥΣ.

Μέτρια η διαιτησία του κ.ΣΠΥΡΑΤΟΥ και με λάθη οι υποδείξεις του γ΄ βοηθού κ.Ξύστρα, καλός στις υποδείξεις το ο Β΄ βοηθός κ.Γκουτσέης.

Συνθέσεις ομάδων 

Ηρακλής Αστακού: ΡΗΓΑΛΟΣ Γ, ΚΟΤΣΙΝΗΣ Σ, ΛΙΒΑΝΗΣ Π, ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ι, ΚΟΥΝΑΒΗΣ Β., ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ Μ, ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ Π.(85΄ ΑΡΓΥΡΗΣ), ΧΑΝΔΡΑΣ Δ, ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ Σ,(75΄ΤΡΙΑΝΤΗΣ), ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Δ, (86΄ ΚΟΥΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ) ,TAFANI.

Αλυζιακός Μύτικα: ΣΑΚΟΥΦΑΚΗΣ Β, ΣΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ Η, ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Θ, (60΄ΧΑΤΖΑΡΑΣ) ΛΥΓΚΩΝΗΣ Ν, ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ Β, (85΄ΣΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ), ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΗΣ Σ, ΠΑΒΕΛΗΣ Ε, ΜΟΥΡΕΛΑΣ Λ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Α, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ Β.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ 26-10-2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 15.00 ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΘΥΡΙΟΥ ΣΤΟ ΘΥΡΙΟ.


















(φωτ. make art)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad