Άνετη νίκη για τον Αίολο Αστακού στη Σιάτιστα με 51-81 (φωτό - video) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Οκτωβρίου 2014

Άνετη νίκη για τον Αίολο Αστακού στη Σιάτιστα με 51-81 (φωτό - video)

Εάν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Αίολος Αστακού έδειξε από την πρώτη αγωνιστική τις προθέσεις του για το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ένα δεκάλεπτο άντεξε η Σιάτιστα και μετά υπέκυψε στην ανωτερότητα του πολύ καλύτερου Αστακού.

Οι καλύτεροι από την ομάδα του Αίολου ήταν οι Πανάρας και Κακλαμάνος με 24 και 18 πόντους αντίστοιχα.


Δεκάλεπτα
17-22, 24-46, 37-60, 51-81

Αίολος Αστακού (Βουρνάς): Πανάρας 24, Χουλιάρας 5, Ψάλτου 6, Θωνιάτης 4, Κακλαμάνος 18, Πάππος 6, Καλισώρας 6, Λιμπάρης 8, Δουρούκης 4

Δείτε φωτογραφίες:













 Δείτε βίντεο:


πηγή: basket247 / φωτογραφίες - video: sierafm

2 σχόλια:

  1. ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΟΥΡΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ.Ο ΑΙΟΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ? ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΟΡΗΓΟΙ?ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Ο Κ.ΒΟΥΡΝΑΣ.Ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΝΑ ΘΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΟΣ ΗΡΘΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad