Ο Παναγιώτης Στάϊκος για την εγκατάσταση του παρκέ στο κλειστό του Γυμνασίου Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Οκτωβρίου 2014

Ο Παναγιώτης Στάϊκος για την εγκατάσταση του παρκέ στο κλειστό του Γυμνασίου Αστακού

Βλέποντας τις δύο φωτογραφίες με το ΠΡΙΝ και το ΤΩΡΑ, γι’ αυτήν με το ΠΡΙΝ, θέλω να πω για το πλαστικό δάπεδο που κατασκευάστηκε πριν από 25 χρόνια (!!!), όταν ήμουν Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού, στο οποίο αθλούνταν οι μαθητές και μεγάλωσε γενιές αθλητών από τους οποίους προέκυψε και η ομάδα του Αίολου, ότι ήταν εξαιρετικής ποιότητας και παρέμενε καινούργιο μέχρι σήμερα!!!

Γι’ αυτήν με το ΤΩΡΑ, απλά αρίστης ποιότητας –φανταστικό!!!
 
Επειδή πιστεύω, ότι αυτόν τον χώρο τον αγαπώ περισσότερο από κάθε άλλον, θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αποστόλη Πανταζή για την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό που επέδειξε, που δεν κώλωσε σε απειλές και ολοκληρώθηκε το ΠΑΡΚΕ κόσμημα.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου τον Ηλία, ο οποίος αναγνώρισε το λάθος της παράταξής του και ενώ γνώριζε ότι συνεχιζόντουσαν οι εργασίες κατασκευής του ΠΑΡΚΕ δεν πήγε ξανά στην Αστυνομία. Η εμπράγματη αναγνώριση του λάθους ενός Δημοσίου προσώπου δείχνει λεβεντιά!!!

Αγαπητέ Ηλία εγώ θέλω να ακούω τον προοδευτικό διανοούμενο Ηλία και όχι τον Ηλία «χωροφύλαξ», ο οποίος θα φοβίζει τους πολιτικούς αντιπάλους, όχι με τον «χωροφύλαξ» , αλλά με τον μεστό –δυνατό – γεμάτο επιχειρήματα πολιτικό του λόγο!!!

Και επειδή πιστεύω ότι οι ενστάσεις που διατυπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα, ήταν απλώς για να γίνεται κουβέντα (κρατώ μόνο την τοποθέτηση της κυρίας Κουμανδράκη, η οποία είπε επί λέξει: Ακολουθήστε όλες τις νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες από την κείμενη νομοθεσία και εμείς θα γίνουμε αρωγοί στην προσπάθεια. Μπράβο(!!!), θέλω να πω σε όσους ενίστανται, ότι το 1989 η Εκπαιδευτική και Μαθητική Κοινότητα μας ζητούσε να το κάνουμε μεγαλύτερο για να έχει και εξέδρες, απλά ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!! Αλλά αυτό δεν μείωσε σε τίποτα την αξία του.

Γι’ αυτό αγαπητέ Αποστόλη εγώ θέλω να σε ευχαριστήσω και πάλι για την έμπρακτη έκφραση της Κοινωνικής σου Ευθύνης, την οποία επέδειξες επίσης, επισκευάζοντας το Απορριμματοφόρο MERCEDES, στο οποίο κάποιοι είχαν προξενήσει πολλές ζημιές, το οποίο ήταν δωρεά της Ιχθυοκαλλιέργειας ΑΔΡΟΜΕΔΑ και είναι πραγματικό Αστέρι αφού εκτός της άριστης κατάστασής του έχει και κοντό μεταξόνιο ιδανικό για τους στενούς δρόμους των χωριών και τώρα βρίσκεται στον φυσικό του χώρο. Στους Δρόμους!!! Σε προτρέπω μην κωλώνεις. Προχώρα μπροστά με την ευαισθησία την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό που σε διακρίνουν και να είσαι σίγουρος, ότι η Κοινωνία σου το αναγνωρίζει.

Εγώ για τους πλούσιους οι οποίοι εκπληρώνουν εμπράκτως την Κοινωνική τους Ευθύνη αισθάνομαι σεβασμό, ενώ για τους άλλους, οι οποίοι δείχνουν Κοινωνική Αναλγησία, έχω Ταξικό μίσος!!!


Αστακός 30/9/2014

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad