Παναγιώτης Στάϊκος: Διπλά συγχαρητήρια για το ξεκίνημα των εργασιών στο κλειστό Γυμναστήριο Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Οκτωβρίου 2014

Παναγιώτης Στάϊκος: Διπλά συγχαρητήρια για το ξεκίνημα των εργασιών στο κλειστό Γυμναστήριο Αστακού

Ύστερα από τη υπ’ αριθμόν 98/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης του Δημοτικού αθλητικού κέντρου Αστακού (κλειστό γυμναστήριο), το οποίο έχει μείνει στάσιμο τα τελευταία χρόνια.

Το έργο εκτελείται από την Κ/Ξ Τσιπά Αικ – Ψηλάκης Θωμ. ΕΔΕ.

Κύριε Δήμαρχε

Όταν είδα αυτή την είδηση ότι: Ξεκίνησαν οι εργασίες στο κλειστό Γυμναστήριο του Αστακού, πραγματικά ένοιωσα πολύ μεγάλη χαρά, ικανοποίηση και ανακούφιση.

Σας αξίζουν πραγματικά διπλά συγχαρητήρια, γιατί δεν συνεχίζετε απλά ένα έργο , αλλά ένα έργο το οποίο ουσιαστικά εθεωρείτο χαμένο, αφού εάν δεν απορροφιόταν η πίστωση των 480.000 ΕΥΡΩ από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ του Δήμου Αστακού μέχρι την 31/12/2014, τα χρήματα αυτά θα χανόντουσαν , επειδή η πίστωση αυτή είναι εξειδικευμένη και σύμφωνα με τον Νόμο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κανένα άλλο έργο .

Όσο για αυτούς που εγκαλούν εσάς και τον κύριο Πανταζή, ότι δήθεν πήρατε τα λεφτά από τα σφαγεία και τα πήγατε στο κλειστό, αυτό είναι πέρα για πέρα ψευδές!!!. Τα λεφτά για το κλειστό είναι από τον ΘΗΣΕΑ και εάν δεν ξεκίναγε τώρα-τώρα θα χανόντουσαν. Επομένως όχι δεν υπάρχει ψόγος προς υμάς, αλλά μεγάλη τιμή!!!.

Όσο γι΄ αυτούς που δήθεν κόπτονται για τα σφαγεία, δεν νομίζω να νοιάζονται περισσότερο από εμένα, που έφτυσα αίμα για να γίνουν και για να πληρωθεί ο εργολάβος, ο οποίος τα τελείωσε, επειδή το Υπουργείο Γεωργίας λόγο της κρίσης δεν μας έστειλε τα 600.000 ΕΥΡΩ, πήραμε με αναμόρφωση αυτά τα 600.000 ΕΥΡΩ από τo κλειστό, τα οποία δεν ήταν εξειδικευμένη πίστωση και τα πήγαμε στα σφαγεία. Δηλαδή με εμένα συνέβη το αντίστροφο.Aπό το κλειστό πήγαν λεφτά στα σφαγεία και όχι από τα σφαγεία στο κλειστό . Και είμαι πολύ υπερήφανος γι΄αυτές τις πολύ έξυπνες αυτοδιοικητικές κινήσεις, με τις οποίες τελείωσαν και τα σφαγεία, τα οποία είναι υπερσύγχρονα και θα τελειώσει και το κλειστό, το οποίο θα είναι κόσμημα για τον τόπο.

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες, ότι τα σφαγεία είναι έτοιμα με το κλειδί στο χέρι και έχουν ακόμη και τα ψυγεία και τα πριόνια έτοιμα. Για να λειτουργήσουν όμως θα πρέπει να λειτουργήσει ο βιολογικός της Πόλης , για τον οποίο πρέπει να γίνουν 50 μέτρα αγωγού και ένας μικρός βιολογικός των σφαγείων, ο οποίος θα επεξεργάζεται τα βιολογικά υλικά πριν πέσουν στον βιολογικό της Πόλης για την τελική επεξεργασία, τα οποία είμαι βέβαιος ότι η Νέα Δημοτική Αρχή θα ολοκληρώσει.

Επομένως είναι πολύ άδικο να πετροβολάμε την Νέα Δημοτική Αρχή, η οποία όχι μόνο δεν έκανε λάθος στο θέμα του κλειστού και των σφαγείων, αλλά της αξίζουν διπλά συγχαρητήρια αφού το κλειστό εθεωρείτο χαμένη υπόθεση σχεδόν από όλους.

Κύριε Δήμαρχε

Να ξέρετε όταν θα κάνετε το σωστό, δεν θα έχετε δίπλα σας μόνο αυτούς που σας στήριξαν, αλλά και πολλούς από αυτούς που δεν σας στήριξαν. Εμένα πάντως σε κάθε καλό για τον τόπο και την κοινωνία, που με ενδιαφέρει η ουσία και όχι οι τύποι, θα με έχετε δίπλα σας. Εγώ πάντως αισθάνομαι την ανάγκη πέραν από τα συγχαρητήρια να σας εκφράσω και τις ευχαριστίες μου, γιατί από την πρώτη κιόλας ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων σας, αξιοποιείτε τα έργα και της υποδομές που άφησα μαζί με τους συνεργάτες μου στον Δήμο Αστακού. Να σας ευχηθώ καλή δύναμη και σύντομα να θέσετε σε λειτουργία τον βιολογικό, τα σφαγεία, το κλειστό, τον μόλο δίπλα στην ράμπα, τον οποίο κάποι πιστοί στο δόγμα Νόμος και Τάξις μας σταμάτησαν και δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και να ξεκινήσετε σύντομα και τις εργασίες στο Νεοκλασικό του Δήμου, για το οποίο υπάρχουν έτοιμες (4) τέσσερες μελέτες: Τοπογραφική, Αρχιτεκτονική, Στατική και Ηλεκτρομηχανολογική, καθώς και 120.000 ΕΥΡΩ από τα σεισμόπληκτα, στο οποίο θα μεταφερθεί η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στον πρώτο όροφο και όποιες υπηρεσίες κρίνετε εσείς στο ισόγειο και θα αποτελεί κόσμημα της Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς του Αστακού.



Αστακός 30/9/2014

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad