Σε τίτλους :
Αρχική » » Παναγιώτης Στάϊκος: Έκκληση για ανάγκη ύπαρξης συναίνεσης

Παναγιώτης Στάϊκος: Έκκληση για ανάγκη ύπαρξης συναίνεσης

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014, 10:47 | 1 σχόλια

Αμέσως μετά τις Δημοτικές Εκλογές μαζί με τα συγχαρητήριά μου προς τον Δήμαρχο κύριο Γαλούνη, επεσήμανα την ανάγκη ύπαρξης συναίνεσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην κοινωνία για το καλό του τόπου και έκανα το παν για να υπάρξει αυτό το κλίμα. Στήριξα δε μετά παρρησίας τον Δήμαρχο για κάποιες άδικες επιθέσεις που δέχθηκε. Αποτέλεσμα αυτού του κλίματος ήταν να δοθούν λύσεις σε τρέχοντα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Δήμος και ο τόπος και αισθανόμουν ιδιαίτερα ευτυχής γι’ αυτό. Συναίνεση βέβαια δεν σημαίνει ομοφωνία και ταύτιση απόψεων.

Άλλο όμως διαφωνία όσο έντονη και αν είναι σε ένα κλίμα συναίνεσης και άλλο σκληρή αντιπαράθεση με χαρακτηριστικά πολέμου. Επειδή στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πληροφορήθηκα ότι υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ του Δημάρχου κύριου Γαλούνη και της Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κυρίας Κουμανδράκη, κάνω έκλυση να πέσουν οι τόνοι, πριν είναι αργά και λάβει και προσωπικά χαρακτηριστικά με ανεξέλεγκτες διαστάσεις, πράγμα που θα κάνει κακό και στον τόπο, αλλά και στους ίδιους. Αυτό ούτε εγώ το θέλω, αλλά ούτε και η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας. Οι μόνοι που το θέλουν είναι μια πολύ μικρή πλειοψηφία, οι οποίοι αρέσκονται στο να ρέει αίμα και ας βουλιάξει ο τόπος.

Κάνω έκκληση στον κύριο Δήμαρχο και τον παρακαλώ να αναλάβει πρωτοβουλίες για την εκτόνωση της κατάστασης, για να επανέλθει το κλίμα συναίνεσης, που θα κάνει καλό στον τόπο.

Με την ελπίδα ότι η έκκληση – παράκλησή μου θα πιάσει τόπο.

Αστακός 26/10/2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
Μοιραστείτε το άρθρο :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2014 - 8:13 μ.μ.

Γιατρέ, πως τώρα κάνεις εκκληση για συναίνεση, ενώ σε μια πρόσφατη ανάρτηση σου, μιλούσες για Ταξικό μίσος .
Γιατρέ ,φάσκεις και αντιφάσκεις .
η εν λόγω ανάρτηση ,εχει τίτλο : ο Παναγιώτης Σταικος για την εγκατάσταση του παρκέ στο κλειστό Γυμνάσιο Αστακού . ημερομηνία ανάρτησης 1-10 -14
ακαρνάν

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA