Σε τίτλους :
Αρχική » » Την Παπαδάτου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησις του Δήμου Ξηρομέρου

Την Παπαδάτου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησις του Δήμου Ξηρομέρου

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014, 18:29 | 0 σχόλια

Την κοινότητα ενότητα Παπαδάτου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησις του Δήμου Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας

Ο Πρόεδρος της κοινωφελής επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας και το μέλος του Δ.Σ. Χριστόδουλος Ρηγάλος επισκέφθηκαν το γυμναστήριο την κοινότητα Παπαδάτου και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της κοινότητας Παπαδάτου Νίκο Ζαρέντη όπου αντάλαξαν απόψεις για την ομαλή λειτουργία του εν λόγο γυμναστηρίου για την βελτίωση και την συντήρηση των εγκαταστάσεων μιας και η προηγούμενη δημοτική αρχή εγκατέλειψε στην τύχη τους τις εν λόγο εγκαταστάσεις.

Το γυμναστήριο είναι ένας σημαντικός χώρος άθλησης για τους κατοίκους της περιοχής μιας και αυτό το επισκέπτονται καθημερινά αρκετοί κάτοικοι.

Το γυμναστήριο έχει αρκετά όργανα οπού εκεί μπορούν να αθληθούν αρκετά άτομα ταυτόχρονα.

Τέλος ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησις Κώστας Γεωργούλας διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της κοινότητας ότι θα στηρίξει την ομαλή λειτουργία του γυμναστηρίου και μετέφερε την βούληση του Δημάρχου κ Ερωτόκριτου Γαλούνη και του Αντιδημάρχου κ Παναγιώτη Βραχά ότι θα είναι κοντά σε αυτή την προσπάθεια.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA