Το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" και στην Παλαιομάνινα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Οκτωβρίου 2014

Το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" και στην Παλαιομάνινα

Το Δ.Σ της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, συνεδρίασε στις 27 Σεπτέμβρη 2014, στο δημοτικό κατάστημα Αστακού, υλοποιώντας την απόφαση της νέας δημοτικής αρχής να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών για αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου. Αποφασίστηκε, ομοφώνως, η επέκταση του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι» και στο δημοτικό διαμέρισμα Παλαιομάνινας, ενός από τα μεγαλύτερα του Δήμου μας, το οποίο η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε ουσιαστικά εγκαταλείψει.

Η πρωτοβουλία για την επέκταση του τόσο σημαντικού αυτού προγράμματος για ανθρώπους που έχουν ανάγκη ουσιαστικής βοήθειας στις δυσκολίες της καθημερινότητας, λόγω βεβαρημένης υγείας, ανήκει στον αντιπρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης, δημοτικό σύμβουλο Ξηρομέρου, με καταγωγή από την Παλαιομάνινα κ. Ναούμη Νικόλαο.

Η έναρξη του προγράμματος στην Παλαιομάνινα θα ξεκινήσει την προσεχή Τετάρτη 8 Οκτωβρίου. Η υπεύθυνη κοινωνική λειτουργός του προγράμματος κ. Χρηστάκη Βασιλική με την ομάδα των συνεργατών της, θα βρίσκεται στο χωριό από τις 08:00 π.μ. εως και τις 14:00 μ.μ.

Στις άμεσες προτεραιότητες της κοινωφελούς επιχείρησης είναι και η επέκταση του προγράμματος "βοήθεια στο σπίτι" στο δημοτικό διαμέρισμα Στρογγυλοβουνίου καθώς και στον οικισμό Πηγάδια.

Ο πρόεδρος
Γεωργούλας Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad