Νίκη του Ηρακλή Αστακού με 2-1 επί του Α.Ο. Μοναστηρακίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Νοεμβρίου 2014

Νίκη του Ηρακλή Αστακού με 2-1 επί του Α.Ο. Μοναστηρακίου

Τον κακό εαυτό της έδειξε στον αγώνα με το Μοναστηράκι η ομάδα μας, σε αντίθεση με τους τελευταίους αγώνες που έδειχνε να ανεβάζει στροφές και να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού παρουσιάστηκε υποτονική και με πολλά νεύρα. Αυτή η εικόνα μας δεν στοίχισε γιατί ο κορυφαίος του αγώνα ΛΙΒΑΝΗΣ Παναγιώτης στο 90΄λεπτό κέρδισε πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα.

Στο α΄ ημίχρονο και στο 45΄ λεπτό ο ίδιος παίχτης μας είχε ανοίξει το σκορ και ισοφάρισε η αντίπαλη ομάδα στο 68΄λεπτό μετά από ασυνεννοησία τερματοφύλακα και αμυντικών δείγμα της νευρικότητας που διακατείχε την ομάδα μας.

Η φιλοξενούμενη ομάδα έπαιξε με αμυντικούς προσανατατολισμούς παρουσίασε αξιόμαχο σύνολο και δικαιολόγησε την βαθμολογική της θέση. Μετά την πάροδο πέντε αγωνιστικών και γνωρίζοντας σε πρώτη φάση τον άγνωστο χώρο του Γ΄ομίλου της Β΄ κατηγορίας η ομάδα μας δείχνει να είναι από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Αντίπαλος μόνο είναι ο κακός εαυτός μας που έχει σχέση με την ανεξήγητη νευρικότητα που βγάζει η ομάδα μας σε κάποια παιχνίδια, κάτι που πρέπει να σταματήσει για να μην υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες.

Σχετικά καλή η διαιτησία του διαιτητικού τρίου ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ Ι., ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ Β. και ΞΥΣΤΡΑ.

(ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ): ΛΙΒΑΝΗΣ Β., ΧΑΝΔΡΑΣ Δ., ΛΙΒΑΝΗΣ Π., ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ι., ΚΟΥΝΑΔΗΣ Β., ΤΑΦΑΝΙ., ΤΡΙΑΝΤΗΣ Σ. (65΄ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ Σ.), ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Δ. (57΄ΚΟΤΣΙΝΗΣ Σ.), ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ Π., ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ Μ., ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Α. (77΄ΑΡΓΥΡΗΣ Α.).



Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα πάρει τους βαθμούς χωρίς να αγωνιστεί γιατί δεν συμμετάσχει στο πρωτάθλημα η Αναγέννηση Αστακού.

Την μεθεπόμενη αγωνιστική, δηλαδή την 15/16-11-2014 η ομάδα μας θα αγωνιστεί εντός έδρας με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ. Η ακριβή ημερομηνία του αγώνα θα οριστεί προσεχώς από την διοργανώτρια αρχή και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad