Ηρακλής Αστακού - Αναγέννηση Στάνου 4-0 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Νοεμβρίου 2014

Ηρακλής Αστακού - Αναγέννηση Στάνου 4-0

Σε ένα παιχνίδι που και η φιλοξενούμενη ομάδα βοήθησε να παιχτεί ποδόσφαιρο, η ομάδα μας νίκησε σχετικά εύκολα πιάνοντας κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση.

Τα γκολ σημειώθηκαν στο 6΄λεπτό με τον ΤΑΦΑΝΙ ,στο 16΄ με τον ΤΡΙΑΝΤΗ Σωκράτη στο 54΄ με τον ΚΟΥΤΟΥΡΗ Ανδρέα και στο 84 ΄λεπτό πάλι με τον ΤΡΙΑΝΤΗ Σωκράτη.Το τρίτο τέρμα της ομάδας μας ήταν το πιο όμορφο σε δημιουργία και εκτέλεση.

Από την ομάδα μας διακριθέντες ήταν οι ΤΡΑΝΤΗΣ Σ., ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Α., ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ Μ. και ΤΑΦΑΝΙ Ο., χωρίς να υστερήσει κανένας.

























Μετά και την έβδομη αγωνιστική είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς και ακολουθούν η Α.Ε Βάλτου με 17 και το Λουτρό με τον Αμφίλοχο με 15 βαθμούς.

Θέλουμε να ευχηθούμε στο φίλο σωματείο της Αναγέννησης Στάνου καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα θα αγωνιστεί στην Α.Ε Βάλτου, η οποία είναι δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα και αυτός θα είναι ο δεύτερος εκτός έδρας δύσκολος αγώνας μετά τον Εμπεσό που ήρθαμε ισόπαλοι. Αυτή άλλωστε είναι και η μοναδική απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα για την ομάδα μας.

























Καλή η διαιτησία του διαιτητικού τρίου ΜΑΤΣΟΥΚΑ .ΜΩΡΑΙΤΗ και ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΗ Β.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΡΗΓΑΛΟΣ Γ. ,ΧΑΝΔΡΑΣ Ι.,ΛΙΒΑΝΗΣ Π., ΓΚΑΣΗΣ Ι., ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ι.,ΤAFANI O.,ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Δ.(45' ΑΡΓΥΡΗΣ Α.), ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Α. (65΄ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΜΠΡΟΣ Δ.), ΛΙΒΑΝΗΣ Β., ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ Μ.,ΤΡΙΑΝΤΗΣ Σ., (72΄ΤΡΙΑΝΤΗΣ Γ.).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad